Jól értelmezem, hogy a citromail levelező mostantól előfizetős lesz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 11:39
1/16 anonim válasza:
A hivatalos közleményüknek melyik része az, amelyik szövegértésileg nehézséget okoz?
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Igen, az lesz. Ki fog havonta fizetni...
Ha valahova citrommal regisztráltál, érdemes megváltoztatni.
5/16 anonim válasza:
Fideszes - fideszközeli lett, persze, hogy fizetőssé válik.
6/16 anonim válasza:
Igen, fizetős lesz, azaz pár hónapon belül le fogják húzni a rolót. Ki az a hülye, aki fizetni fog érte, mikor rengeteg ingyenes szolgáltató van, köztük a fényévekkel jobb Gmail?
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi.... Én is hagyni fogom a francba az egészet, szerencsére eddig sem ez volt a fő email címem.
Az egyes válaszolónak pedig kívánom hogy gyógyuljon meg... Bár innen már nehéz lesz
Persze hogy értem amit írtak csak nem akarom elhinni... Adok esélyt magamnak hátha mégis én vagyok a hülye....
2023. márc. 2. 15:30
9/16 anonim válasza:
Ráadásul havonta kéne fizetni... ki fogja használni...?
10/16 anonim válasza:
Pedig nem olyan hihetetlen dolog, hogy egy szolgáltatás üzleti modellt váltson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!