Clre kérdése:
Miért nem tudok a citromail fiókomba belépni? Jól írtam be mindent, sokszor ellenőriztem, az aktivilására is rákattintottam, előfizetést kér. Miért, nem értem.
Figyelt kérdés
#belépés #icitromail
2023. márc. 1. 06:59
2/6 anonim válasza:
Ezért - még tegnap Febr. 28.-án belehetett lépni:
4/6 anonim válasza:
Ha 2 profilom van akkor 4 ezer forint?
Hol kell fizetni?
5/6 anonim válasza:
Hát, akkor ez kb ennyi volt, csak győzzék számolgatni ahatalmas bevételeket.
6/6 anonim válasza:
Én most léptem be és nem volt semmi gond, beengedett a régi felhasználói nevemmel és a jelszóval!
Megújították a teljes kinézetét, de amikor beléptem feljött egy párbeszédpanel ahol leírták hogy április 12-től lesz fizetős, és hogy olvassam el a bővebb szöveget ha érdekel.
Tehát én ezt úgy vettem hogy most még ingyen van, lehet az új külsővel ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!