A citromailért fizetni fog valaki?
Én őszintén mondom döbbenten állok a fizetőssé válása előtt. Semmilyen extra szolgáltatást nem fognak adni a hirdetések eltüntetésén kívül. A webmail felülete évtizedekkel ezelőtt megrekedt a fejlődésben. Saját domainnel nem használható. Spam szűrés vacak.
Ezért komolyan fizetni fog valaki? Miért?
23: van freemail fiókom is kb. 20 éve (nagyjából 15 éve pedig elsődlegesen gmailt használok).
Alapvetően a freemailnek a mostani változata már nem olyan rossz, de azért a kereső scriptet illő lenne 10+ év után javítani, mert 30ezer levélnél javascript hibával meghal :D
Kikerült az oldalra a változás. Évi 23k-ért gyakorlatilag kapsz egy semmit. A felsorolt dolgok egy alap mailszerver telepítés, semmi hozzá tett érték.
Anno különben hogyan, mikor "robbant de" a köztudatba, ez a citromail? Z generáció végi vagyok, de én sem emlékszek annyira, csak hogy jujj van citromsilod? Mintha nagy szám lett volna.
Mondjuk én a MyVipnek is a végét kaptam el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!