Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A citromailért fizetni fog...

A citromailért fizetni fog valaki?

Figyelt kérdés

Én őszintén mondom döbbenten állok a fizetőssé válása előtt. Semmilyen extra szolgáltatást nem fognak adni a hirdetések eltüntetésén kívül. A webmail felülete évtizedekkel ezelőtt megrekedt a fejlődésben. Saját domainnel nem használható. Spam szűrés vacak.

Ezért komolyan fizetni fog valaki? Miért?

2023. febr. 7. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20: Mert akkor minimum nevet kell változtatnia (free=ingyenes)
2023. márc. 7. 23:03
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Az a marha vicces, hogy soha ennyi spam, meg scam nem érkezett a citromail-emre, mint mostanában, mióta megújították és még ezért fizessek is?!
2023. márc. 8. 05:09
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez már 20 éve is egy szemét volt, akárcsak a Freemail, ingyen sem kellene.
2023. márc. 8. 08:41
 24/27 anonim ***** válasza:
77%

23: van freemail fiókom is kb. 20 éve (nagyjából 15 éve pedig elsődlegesen gmailt használok).

Alapvetően a freemailnek a mostani változata már nem olyan rossz, de azért a kereső scriptet illő lenne 10+ év után javítani, mert 30ezer levélnél javascript hibával meghal :D

2023. márc. 8. 18:34
 25/27 A kérdező kommentje:

Kikerült az oldalra a változás. Évi 23k-ért gyakorlatilag kapsz egy semmit. A felsorolt dolgok egy alap mailszerver telepítés, semmi hozzá tett érték.

[link]

2023. márc. 29. 19:43
 26/27 anonim ***** válasza:
80%

Anno különben hogyan, mikor "robbant de" a köztudatba, ez a citromail? Z generáció végi vagyok, de én sem emlékszek annyira, csak hogy jujj van citromsilod? Mintha nagy szám lett volna.

Mondjuk én a MyVipnek is a végét kaptam el.

2023. márc. 29. 19:48
 27/27 anonim ***** válasza:
84%
Egyidőben indult a GMail-el. Utóbbi ekkor még nem volt nagy hírnevű (hisz épphogy csak elindult), a Citromail meg magyar, így mindenki arra regisztrált.
2023. márc. 29. 20:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!