A citromailért fizetni fog valaki?
Én őszintén mondom döbbenten állok a fizetőssé válása előtt. Semmilyen extra szolgáltatást nem fognak adni a hirdetések eltüntetésén kívül. A webmail felülete évtizedekkel ezelőtt megrekedt a fejlődésben. Saját domainnel nem használható. Spam szűrés vacak.
Ezért komolyan fizetni fog valaki? Miért?
A magas fjordoktól nem látszik onnan messzi Norvégiából, hogy mennyire csóringer a magyar nép, és ezek tényleg azt hiszik, hogy fizetni fog bárki is havi 2 ezret azért a csodálatos Citromailes e-mail fiókért.
Én nem tudom, mit gondoltak, szerintem egyszerűen megspórolták a piackutatás költségét. Bár az is lehet, mivel már úgyis van egy komplett e-mail infrastruktúrájuk, webes felülettel, mindennel együtt, akkor már egyszerűbb oda becsatornázni a citromot, mint fenntartani a jelenlegi rendszert. Szóval igen, gyakorlatilag meg lesz szüntetve a mostani rendszer, és lesz egy átbrandelt Fjordmail, akinek kell, az meg majd fizet érte. Szerintem ez csak a hagyományos, jól bevált "vásároljuk fel a konkurenciát és szüntessük meg" stratégia.
Miért? Vagyis az miért nem lehet fizetős szerinted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!