Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon mit lehet érteni...

Facebookon mit lehet érteni azon, hogy valaki frissítette az állapotát?

Figyelt kérdés

[link]

Például erre gondolok, itt nem látni hogy mi az, ami frissült. Ilyenkor lehet az illető kirakott valami zenét, amit leszedtek közben, vagy megosztást, aminél az eredeti bejegyzést törölték, vagy ez csak kapcsolati állapotra vonatkozik? Vagy vonatkozhat mondjuk arra, hogy megossza, milyen a hangulata?

nov. 23. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen
nov. 24. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:
A saját profilomban is van ilyen, pedig a kapcsolati állapotomnál soha semmi nem volt beírva, szóval azt nem is frissítettem. Volt egy szervezetnél egy bejegyzés, ott a megosztásra nyomtam és így az én profilomban is megjelent. Később törölték azt a bejegyzést, így nálam most az maradt, ami a képen is látható.
nov. 25. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!