Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A fizetős lesz a messenger...

A fizetős lesz a messenger mit jelent?

Figyelt kérdés
Több cikk is megjelent tegnap és ma, hogy fizetős lesz. De csak a mobil telefonosoknak? Aki számítógépről és laptopról ír nekik nem?
2023. jan. 22. 10:57
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem lesz fizetős, csak szeretnek kattintásvadász címeket adni. Annyi van, hogy bizonyos alkalmazások néhány előfizetési csomagban nem csökkentették az adatkeretet. Ez lesz most megszüntetve.
2023. jan. 22. 11:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz fizetős a messenger, a zero-rate tarifákat vezetik ki, millió plusz egy kérdés volt itt is, és jó eséllyel a cikkekben is leírják, ha elolvasod őket, és nem csak a clickbait címet nézed.

Röviden annyit jelent, hogy voltak tarifák, amiben nem számolták a messenger adatforgalmát, ez után fogják.

2023. jan. 22. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Mintha ilyen kérdést már olvastam volna itt.

Egy papagályt is be lehetne tanítani hogy elmondja rá a választ. 🙄

újra és újra

2023. jan. 22. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem lesz az.
2023. jan. 22. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg tartom a véleményemet, hogy amelyik ""újságírók"" ezt a hírt ilyen megfogalmazással lehozták, azokat minimum milliós összegre meg kéne bírságolni, és 20 évre eltiltani az újságírástól.
2023. jan. 22. 11:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van ez rémhír terjesztés. Akkor wifiről kábelről marad ingyenes csak aki mobilnetezik annak nem. Már értem köszi.
2023. jan. 22. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

"ez rémhír terjesztés"

Nem, nem az. Csak nem olvasod el tüzetesen a cikket, csak a cikk címét.

2023. jan. 22. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

#7: Valahol a kettő között van az igazság.

Bár jogilag azért nem rémhírterjesztés, az csak akkor lenne, ha valami közveszélyes dologgal kapcsolatban riogatnák az embereket. (Mondjuk a félévente "világvégét" hirdető áltudományos kamuoldalak simán kimerítik ennek fogalmát.) Ez így "csak" egyszerű megtévesztés. Az pedig nem lehet mentség, hogy a cikkben le van írva, hogy tökre nem igaz, amit a címben állítottak. Főleg, hogy tudják ők is nagyon jól, hogy a többség nem fogja az írást elolvasni, és naivan elhiszi, hogy talán amit egy komolyabb újságban szép nagy betűkkel kiírnak, az nem átverés.

Ettől függetlenül: fontos lenne, hogy ne higyjünk el mindent gondolkodás nélkül. Gondoljuk át, és járjunk utána, hogy tényleg helytálló-e az írás!

2023. jan. 22. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

"Akkor wifiről kábelről marad ingyenes csak aki mobilnetezik annak nem."

Én ezt kicsit átfogalmaznám.

Maga a Facebook és az Instagram ingyenes volt, és ingyenes is marad mindenkinek. Az internetkapcsolatért pedig eddig is fizetni kellett. Annyi a változás, hogy a szolgáltató nem kivételezhet egy weboldallal sem. Nem mondhatja azt, hogy X weboldallal történő adatforgalom nem számít bele az adatkeretbe.

Egyébként már évek óta nem láttam olyan csomagot, ahol felárat kellett volna a túlhasználatért fizetni. Jellemzően olyankor csak belassítják a számlázási időszak végéig az internetet.

2023. jan. 22. 13:21
 10/10 A kérdező kommentje:
9# erre gondoltam én is, fizetsz havi x összeget a netért, de akkor is annyit fizetsz ha 1x sem mész fel messengerre, meg akkor is ha 0-24 ben azon lógsz.
2023. jan. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!