Valaki el tudná magyarázni hogy hogy is történik ez a "fizetős" Facebook, Messenger, Spotify, stb...?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom hogy eddig ezek alkalmazások használata nem fogyasztottak mobilnetet, de nekem ezek mindig is fogyasztottak netet(pl ha havi 2GB megújuló netem volt és elhasználtam mind a 2GB-ot akkor a Messenger, Facebook stb... már nem töltöttek be).
Vagyis akkor most csak több netet fogyasztanak? Vagy a szolgáltatónak külön kell fizetni ha ezeket az alkalmazásokat használja? Nem igen tudom értelmezni ezeket a cikkeket.
2023. jan. 13. 19:58
1/6 anonim válasza:
Ha olyan csomagod volt, ami nem számolta a facebook adatforgalmát akkor korábban nem számított. Ezek a csomagok most megszűnnek, és ez is be fog számítani az adatforgalomba.
2/6 A kérdező kommentje:
Ah, így már értem köszönöm. És még csak annyi ezzel kapcsolatban hogy amit eddig felszámoltak adatot ezek az alkalmazások használata, a felszámolás költsége megnőtt? Mert például olvastam hogy a Spotify 5-6MB-ot fog fogyasztani. Ez eddig is ennyi volt vagy nőt a költsége?
2023. jan. 13. 20:08
3/6 anonim válasza:
Ugyan annyit fogyaszt, de egy 320kbps szám meghallgatása 5mb körül van.
4/6 anonim válasza:
Semmi nem változott technikailag.
Annyi változott, hogy eltörölték azokat a díjcsomagokat, ahol bizonyos oldalak elérése nem számított bele az adatforgalomba. Ha neked nem ilyen volt, akkor semmiben nem érint.
Mondjuk a Spotify 5-6 MB nem tudom, mire vonatkozik, az csöppet kevés.
6/6 A kérdező kommentje:
Mostmár mindent értek. Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 13. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!