Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy került át a közös chatunk...

Hogy került át a közös chatunk K-val az “archivalt chatek”-ből a kéretlen tartalomba? Ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés

History:

1. Beszelgetest kezdeményeztem vele tavaly szeptemberben. Irtam szeptemberben K-nak, de 5 uzenetem mellett akarikak uresek azota is. Tehat le vagyok tiltva, vagy akkor le voltam.

2. Az uzenoablak megvan, tudok irni azota is. Tudnek, ha akarnek.

3. A mai nap az archiv chatekbol atkerult a kozos chatunk a keretlen tartalomba. De hogyhogy?? Azt irja a Mesenger most a chatünk végén: “ha valaszolsz neki, akkor ezntul latni fogjatok, hogy elerhetoek vagytok -e. “

Válaszolok? Mire? Nem írt semmit…🤔

Ez most mi lehet? Feloldotta a tiltásom?

Mi lehet ez??…

2023. jan. 10. 22:14
 1/1 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a gép automatikusan tette át a chatet az archivaltból a kéretlenbe es K. nem is csinalt semmit?
2023. jan. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!