Húú wazze!!Most láttam a tv-ben,Március után fizetős lesz a facebook, messenger, instagram,whats app...stb. Rogyásig fizethettek havonta! Lehet, aki kb. 20-30-40 ezret is fizet így havonta? Ti bírni fogjátok ezt a plusz kiadást?
Csak a mobilneteseket érinti ez a dolog - idáig nem kellett fizetniük, ha ezeket a szolgáltatásokat használták, most már - hála az Európai Unió netsemlegességi szabályozásának - kell.
Bővebben:
Tanulj meg olvassni ember!
A szolgáltatóknál annó volt egy olyan kedvezmény némelyik adatcsomag mellé, hogy a közösségi szolgáltatások. Mint pl. A Facebook, Viber, messenger, stb. Nem használt el az adatkeretből semmit. Ergó csak a böngészés és a youtube ami fogyasztott a keretből.
Most ezt a kedvezményt szüntetik meg, mivel már mindenki 500MB vagy a feletti csomagot használ. Így nincs értelme megtartani a kedvezményt.
Figyu! Én csak azt írtam, amit láttam a tv-ben alul a híreknél. Akkor lehet én értettem félre! Elnézést kérek mindenkitől, ha ez nem valós!
Akkor ezek szerint, ingyenes marad minden! Még egyszer elnézést kérek mindenkitől!
Ingyenes marad Március után is minden!! Sorry!!
"Te mennyire vagy funkcionális analfabéta?"
igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!