Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a messenger és az insta...

Ha a messenger és az insta fizetős lesz, az mindenkit érint?

Figyelt kérdés
A napokban látott napvilágot, hogy fizetőssé válnak ezek az alkalmazások. Ez a feltöltőkártyásokra vonatkozik, vagy azokra is, akiknek korlátlan mobilnetjük van? Ezz mégis hogy vonják le azoktól, akiknek korlátlan a net? Ráadásul mi van, ha PC-ről, vagy laptopról használom őket?

2023. jan. 11. 23:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak a nem korlátlan mobilneteseket érinti a dolog - idáig nem kellett fizetniük, ha ezeket a szolgáltatásokat használták, most már - hála az Európai Unió netsemlegességi szabályozásának - kell.

Bővebben:

[link]

2023. jan. 11. 23:57
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ez arról szólt, hogy a fászbúk nem keveset tejelhetett a net szolgáltatóknak, hogy az ő alkalmazásainál ne számoljon adatforgalmat.

Így is már nagyon gusztustalan lett ez a platform, minden szart cenzúráz ami nem full liberális, blm, lmbt stb. A több tíz ezer csalóval meg semmit nem kezdenek. A hirdetési felületét konkrétan senki nem ellenőrzi. Ahogy az #1 írja hála az égnek, hogy végre nálunk is szabályozzák ezt.

2023. jan. 12. 00:11
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"mégis hogy vonják le azoktól, akiknek korlátlan a net"

Sehogy, azoktól mit vonnának le?

Ez a hír: "Fizetni kell az előfizetőknek az olyan alkalmazásokért, amelyekhez eddig korlátlanul hozzáfértek, még akkor is, ha a díjcsomagjuk internetes keretét már kimerítették."

Tehát olyan díjcsomagja volt, hogy fizetett havi 5 GB-ot, de vígan messengerezett, facebookozott azután is (ingyen), ha ezt kimerítette.

Ezek a díjcsomagok megszűnnek, minthogy előnyben részesítenek bizonyos oldalakat. Sőt, ez a korlátlan netet előfizetőkkel szemben is igazságtalan volt.

2023. jan. 12. 00:13
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Istenem komolyan, tucatjával jönnek ezek a végtelenül ostoba kérdések. Én tényleg nem akarok senkit megbántani, de már az ezredik ilyen után tényleg nem értem. Itt mindenki analfabéta? Ti tudtok olvasni? Értitek azt, ami le van írva? Tudjátok értelmezni a leírtakat? Tisztában vagytok a szavak jelentésével?
2023. jan. 12. 00:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 csak a cikk címét olvassák el. Anyám is eljátszotta ma ugyanezt. :)
2023. jan. 12. 00:44
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már most beszereznék egy harakiri kardot hogy beledőlhessek. Lehet hogy nemsokára hiánycikk lesz mert elkapkodják. 🥴
2023. jan. 12. 01:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz fizetős, viszont egy IQ teszt jó lenne a használatukhoz.
2023. jan. 12. 01:53
 8/23 anonim válasza:
4%
Nem mindenkit. Azt sem tudom mik ezek, ezért nem fog érinteni.
2023. jan. 12. 02:41
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#7 van rajta, az alapján 78%-ban vagyok csillámpóni.
2023. jan. 12. 07:58
 10/23 anonim ***** válasza:
76%

"A napokban látott napvilágot, hogy fizetőssé válnak ezek az alkalmazások."

Mikor? Hol? Valami hiteles forrást tudnál mondani, ha már szerinted napvilágot látott?

2023. jan. 12. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!