Mit tegyek ha feltörték a facebook fiókomat?
Az történt, hogy feltörték a facebook fiókomat. Aki feltörte azonnal megváltoztatta a nevem és illegális iszlám tartalmakat kezdett feltölteni (ezt az ismerőseimtől tudom.)
Aztán ezért azonnal blokkolta a facebook.
Próbáltam visszaállíttatni a fiókomat, ezért a facebook egy képet kért a személyi igazolványomról amit el is küldtem. Azt írták, hogy nem tudnak segíteni, mert az igazolványon szereplő név nem egyezik meg a facebook névvel. Nyilván így van hiszen a tolvaj nevet változtatott.
Innen nem tudok tovább lépni. Patt helyzetben érzem magam. Mit tegyek?
Új profilt kell regisztrálnod.
A régi úgy is zárolva van már, azt már nem bántja senki.
Nagyon ritka esetben kapod vissza. Elég nehéz élő emberrel is felvenni a kapcsolatot, aki tud is angolul... nekem valami indiai aberált makogok, hogy nem érti, amit közöltem vele... s nem velem volt a gond.
A nagyobb helyeken minden automatizálva van, botokkal oldanak meg sok mindent.
Azt tedd, hogy legközelebb normális jelszót használsz, nem abc123 szintűt és/vagy nem használod ugyanazt a jelszót több helyen. Plusz kapcsold be a kettős hitelesítést.
A Facebookodat ugyanis nem feltörték, hanem beléptek a jelszavaddal, ami vagy túl egyszerű volt, vagy ugyanazt a jelszót használtad máshol is, ahonnan kiszivárgott.
Csak hogy legyen min gondolkodni, milyen hosszú jelszó is kell..
Szerintem nem árt, ha a narancs sávba esik jelenleg..
Azaz kisbetű, nagybetű, szám és szimbólum is legyen benne és 11 hosszú legyen legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!