Win 11-re váltottam. A sávszélességem radikálisan 100-rlől 50 mb/ secre csökkent. Ez win 10 alatt is probléma volt de egy beállítással megszűnt. Csak nem emlékszem hogy/hol találtam a megoldást. Valamit át kellett állítani. mit kell átállítani?
"probléma volt de egy beállítással megszűnt"
MB/s kijelzésről Mbps re váltottál és egyből nagyobb számokat jelez... :D
Először: A szerver, ahonnan töltesz, ott is számít mennyire van leterhelve, ha le van, kisebb a gyorsaság.
Másrészt: Ilyen "internetsebesség növelő" beállítás nincs a Windowsban, szerintem a mértékegység mbps-ról átállítódott MB/s-re, ami kisebb számot mutat, de attól ugyanolyan gyorsan tölt.
Speedtestet is nézd meg, és figyelj rá, hogy mbps, vagy MB/s!!!
Bocsánat, késő este írtam szemüveg nélkül.
Szóval 1000 Mbit/sec-ről 50 Mbit/sec -re.
Minden gépen hozza a maximumot csak ezen nem. Mikor bekötötték a netet is ez volt a probléma. A szerelő srác mondott egy parancssort, vagy beállítás változtatást, és utána ez a gép is hozta a max közeli értéket. Win 11 miatt illesztőprogramot kellett cserélni, és (gondolom) újra ugyanaz a probléma. Csak éppen nem emlékszem hogyan oldottuk meg. Talán találkozott valaki ilyen helyzettel, ezért a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!