Ez igaz lehet? Nem átverés?
Egy YouTube reklámként láttam először. Azt mondta, hogy még mostanában kezd az Affiliate Marketing elterjedni Magyarországon. Megnéztem még pár videóját, amelyekben arról beszélt, hogy az automatizált vállalkozás megtanulható egy videókat tartalmazó programból, melyet meg lehet venni.
Mivel feliratkoztam, kaptam már tőle e-maileket. Egyikben írta, hogy most még olcsóbb a program, később drágább lesz. Erre válaszoltam, kérdeztem, hogy most mennyibe kerül és mikor emelik az árát. Pár napja kérdeztem ezeket, és azóta küldött is még leveleket más tárgyban ugyanarról az e-mail címről, de a kérdéseimre még nem válaszolt. Vagy a többi e-mail úgy jött, hogy be sem kellett lépnie a mail fiókba, tehát automatikusan "küldődtek"? És ezért nem látta még? Pedig az e-mail cím nem noreply-os, nincs is az e-mailekben, hogy "Erre ne válaszoljon.".
Örülj neki, ha a leiratkozás után békénhagy és nem szabadítasz magadra spam-dömpinget.
Sok ilyen oldal úgy működik, hogy "aha, leiratkozással azt jelezte: működő e-mail címe van, tehát a leveleket olvassa, mehet a spamelés".
"A kérdező elmondása szerint nem kell beszerveznie senkit"
Szerinted mégis miról szól ez a "vállalkozás"?
"kapna szolgáltatást - oktatás formájában - az már más kérdés, hogy ennek mennyi a haszna."
Igen. Amiben elmondják, hogy ezt a szart kell minél több kreténnek eladni. Akik majd ugyanígy tesznek és így tovább. Ismerős, nemde?
#25: "Szerinted mégis miról szól ez a "vállalkozás"?"
Kap egy kétes értékű "oktatást", amitől a vevő az "azonnali meggazdagodás kulcsát" remélné.
"Igen. Amiben elmondják, hogy ezt a szart kell minél több kreténnek eladni."
Jelen esetben erről nincs szó.
Már az oldal designról is rögtön lerí, hogy ordas nagy átverés!
Az affiliate marketing meg kb az ezredfordulón volt népszerű, ma szinte teljesen halott dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!