Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez igaz lehet? Nem átverés?

Ez igaz lehet? Nem átverés?

Figyelt kérdés

[link]

Egy YouTube reklámként láttam először. Azt mondta, hogy még mostanában kezd az Affiliate Marketing elterjedni Magyarországon. Megnéztem még pár videóját, amelyekben arról beszélt, hogy az automatizált vállalkozás megtanulható egy videókat tartalmazó programból, melyet meg lehet venni.

Mivel feliratkoztam, kaptam már tőle e-maileket. Egyikben írta, hogy most még olcsóbb a program, később drágább lesz. Erre válaszoltam, kérdeztem, hogy most mennyibe kerül és mikor emelik az árát. Pár napja kérdeztem ezeket, és azóta küldött is még leveleket más tárgyban ugyanarról az e-mail címről, de a kérdéseimre még nem válaszolt. Vagy a többi e-mail úgy jött, hogy be sem kellett lépnie a mail fiókba, tehát automatikusan "küldődtek"? És ezért nem látta még? Pedig az e-mail cím nem noreply-os, nincs is az e-mailekben, hogy "Erre ne válaszoljon.".

2022. okt. 5. 12:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal semmi konkrétumot nem tartalmaz, csak egy "gazdagcsávós" kép van, de pénzt azt azért adjál. Hogy mire? Ki tudja, majd meglátod a videót.

Nekem lehúzásnak tűnik, én tuti nem adnék pénzt olyasmire, amiről nem tudom, hogy mi az.

2022. okt. 5. 12:16
 2/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem téged szeretnélek bántani, de annyira szomorú, hogy 2022-ben még mindig vannak ilyen "csalók" akik pillanatok alatt palira veszik az embereket.

Ezek az otthon ülök és keresem a milliókat, de előtte végezd el a kurzusomat 150 ezerért, hogy megtudd a titkot hogyan fog a két szép szemedért dőlni a lóvé...mind ordas nagy átverés.

2022. okt. 5. 12:25
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak ("csak") 800 euró vagyis 330 ezer forintba kerül 🤣🤣🤣 Eleve miért euróban van megadva az összeg? Mert így "hitelesebbnek tűnik"?

Istenem annyira gáz, hogy ezeket az embereket hagyják szabadlábon tevékenykedni.

Egyébként tudod ezeknek miből van pénzük? Abból hogy a sok veréb kifizetni azt a 800 eurót, miközben ők lógatják a brét és jót röhögnek a jobbágyokon.

2022. okt. 5. 12:33
 4/30 A kérdező kommentje:

Nem fizettem még. Mintha "nem akarná elárulni", mennyibe kerül.

#2 Akkor te tudod, hogy 150 ezer lenne? Vagy csak írtál egy összeget? (Ha átverés, akkor persze nem fizetek ennyit sem.)

"otthon ülök és keresem a milliókat" -> Ezt ő nem állítja. Direkt mondta, írta, hogy ő pont nem olyan, mint az olyan guruk, akik így milliókat ígérnek. Azt is hangsúlyozza, hogy "_nem_ MLM".

Szóval azért tettem fel ezt a kérdést, mert vannak ebben a dologban hihető elemek, mondatok is. Még a kurzus ára is visszaigényelhető feltételekkel: [link]

Látom, hogy ékezet nélkül írta a feltételeket, de mondja is egyik videójában, hogy ő Romániában él, és lehet, hogy nem mindig ír helyesen.

2022. okt. 5. 12:38
 5/30 SIDLER22 ***** válasza:
89%
Nekem nagyon ígéretes oldalnak tűnik. Biztos nem 10 perc alatt rakták össze az oldalt...
2022. okt. 5. 12:39
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos piramisjátékba behúzás.
2022. okt. 5. 12:40
 7/30 A kérdező kommentje:

Nem a semmiért kapnám a pénzt, ha elvégezném: affiliate linkeket kell létrehozni sok weboldallal, szoftverrel stb. kapcsolatban. Ha valaki ezeken keresztül vásárol/előfizet, jutalékot kapok.

Ha pedig csaló, valakit átvert már? Feljelentette?

2022. okt. 5. 12:41
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondom piramisjáték le is írtad lényegében... Aki téged behozott az kap utánad plusz azok után akiket te behoznál... stb stb...
2022. okt. 5. 12:46
 9/30 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodtan fizesd ki a 800 eurót! Mert a szavaidból az jön le, hogy te már benyaltad a süket dumát és csak megerősítésre vársz mielőtt kifizetnéd.

Vagy simán csak itt (is) akarod reklámozni az oldalt.

2022. okt. 5. 12:52
 10/30 A kérdező kommentje:
Inkább arra vártam megerősítést, hogy biztosan Ne fizessek, mert átverés.
2022. okt. 5. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!