Szerintem betalálta az Instagramm fiókomat egy Elon Musk vírus. Más is járt így? Hol tudnám bejelenteni?
Ma arra mentem fel az insta oldalamra, hogy elvileg én tegnap szeptember 16-án kiposztoltam egy köszönetet Elon Musk-nak 3 bitcoinért. Most ez azért ijesztő mert én biztos nem tettem ilyet. Ez egy kép volt, ami a storyba is "kitettem". Aztán kitöröltem, majd 4 óra múlva azt látom, hogy az Insta közölte velem, hogy ezt a szóban forgó bejegyzést leszedte mert sérti a közösségi irányelveket. Mondom, ok, már leszedtem, különben is miért engem büntet? Nem is én posztoltam.
Aztán észrevettem, hogy én követek olyanokat is akiket be se követtem, vagy legalább is én nem emlékeznék rá. Olyanokat követek, akik olyan nyelven beszélnek amit nem is értek, akkor miért követtem volna be őket? Mindegy. Utána néztem ennek az Elon Muskos posztnak, hátha ismert és igen.... egy hackelés... vagy valami vírus.... Mostanában amúgy is kínlódik a FaceBook és az isntagram, sok az adathalász és lehet hogy ezt a két oldalt be fogják tiltani.
Most aggódnom kéne az Insta ügy miatt? Ti jártatok hasonlóan?
Néztem az üzeneteim, szerencsére nem kavart senkinél, nem küldött senkinek semmit szóval szerintem nem személyes ismerősöm ez a hacker, már ha ember csinálja ezeket. Mert ha vírus akkor így jártam. Annyit tettem, hogy, megváltoztattam a jelszavam, ami eddig se volt valami könnyen kitalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!