Miért pár nappal az iskolakezdés előtt kell azt bejelenteni, hogy teljes határzár lesz?
Külföldi diák vagyok, egy hónapja sikerült normális albérletet találnom és szerződtem egy évre. Plusz hétvégente szeretnék haza is járni.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Egyáltalán miért pont most kell lezárni már, amikor vége a turistaszezonnak? Mi értelme annak, hogy a legforgalmasabb hónapokban mindenki oda megy, ahova akar, de most meg már nem lehet, mert "veszélyes"?
"Egyáltalán miért pont most kell lezárni már, amikor vége a turistaszezonnak?"
Valószínűleg pontosan ezért csak most.
A tesztelés még rendben lenne, csak az a baj,hogy nem fizeti az állam.
Más országban meg fizeti.
De külföldi tesztet nem fogadnak el, aminek az okát szintén nem értem.
Már van tesztem, ma reggel csináltattam.
A tavalyi félévem is passzív volt, egészségügyi okok miatt. Tudtommal egymás után nem lehet két évet passziváltatni.
Semmilyen támogatást sem vettem és a fideszre sem tudok szavazni. Miről beszélsz? Ha van saját frusztrációd, akkor írj ki rá saját kérdést.
Mindenesetre ez a "nem kell idejárni, saját országod is van" attitűd kicsit sem hasonlít a fidesz mingránsellenes politikájához, ugye? Te is "fideszes" vagy, csak más bandában játszol.
Gondolom a te világodban tényleg ennyire egyszerű, egy sivár, szürke bürokrata-univerzumban.
Egyébként meg teszt csak szeptember 1. után kell. Aki egy nappal korábban megy vissza, annak nem kell és karanténba sem kell vonulnia. xD
De két hét karanténokkal utána meg nem igazán lehet egyetemet végezni, max ha megint netes oktatás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!