Ha Orbán Viktor ennyire pontosan megjósolta a vírus tetőzésének időpontját, akkor a második hullám kezdetét is ilyen pontossággal fogja bejelenteni?
Orbán Viktor nem jósolt meg semmit.
Orbán Viktor rendszeresen tárgyal a magyar tudósokkal,
az országos tisztifőorvossal, a SOTE rektorával és még
számos virológus tudóssal, stb, stb., stb.
Ők a kutatóiknak az eredményeit összegzik,
előadják a kormánynak, és megteszik javaslataikat.
A kormány pedig az operatív testületekkel együtt dönt.
Ahogy az első leírta. Orbán azt mondta el, amit neki mondtak azok, akiknek ez a dolgok, hogy megbecsüljék az ismert adatok alapján, hogy mikorra várható a tetőzés.
A második hullám kezdetét nem lehet előre megmondani, mert amikor sejtik hogy JÖHET - mint most - akkor megteszik a szükségesnek látott intézkedéseket - mint most - és akkor nem fog jönni (akkor).
Mint amikor valaki szól, hogy vigyázz, jön a villamos, el fog ütni, akkor egyszerűen nem lépsz ki elé - és máris "nem volt igaza", mert hát nem is ütött el.
Orbán bejelentette, amit a szakemberek jósoltak.
A második hullámnál is ez lesz.
Egyébként minél közelebb vagyunk, annál könnyebb pontos előrejelzést adni. Most én úgy számolom, hogy októberben indul be a második hullám. (Megj.: sem szakember, sem Orbán Viktor nem vagyok.)
#4 Próbálsz hülyeséget belemagyarázni, miközben válaszolt egy neki személyesen feltett konkrét kérdésre csupán.
Mivel számtalan alkalommal elmondta hogy mennyien dolgoznak körülötte, vele, és mennyien vannak akik ezekkel az adatokkal foglalkoznak, az ő jelentéseiket olvassa nap, mint nap stb. hulla felesleges még egy alkalommal ezt elmondani.
Ha orbán bejelenti, hogy lesz második hullám akkor lesz.
És akkor, amikorra orbán bejelentette. Hülyén jönne ki ha az egészségügy készenáll a járvány meg nem jön.
Volt lehetőséged az első hullámnál, hogy bármilyen számadatot ellenőrizz ? Nem. El kell fogadni, hogy minden úgy volt ahogy elmodta az operativ törzs. Most is így lesz.
Képzeld, volt lehetőség. Nem egészen úgy, ahogy te gondolod, de volt. Elemzésnek hívják. Vagy mond ez valamit vagy nem. Nem számít.
Egyébként lesz második és harmadik hullám. A horvátoknál most ér véget a második, az osztrákoknál szépen megy fölfelé. A románoknál nincs. Ők még az elsőnél tartanak, a vége még nem is látszik. Egyébként nálunk is egy enyhe van.
Ez az emberek hülyeségén múlik, továbbá a kormány intézkedéseken. Az operatív törzs csak egy báb, akik mögöttük vannak, az számít. Egyébként a mostani kormányintézkedések jók. És egyelőre bejön a sok kábításból eredő emberi viselkedési hatás. Talán marad is. De aki időpontokat és mértékeket mond, az huncut vagy ezotériás. De normálisnek nem mondható.
Megkérdezik a virológust, hogy mikor lesz a második hullám.
Nem tudom, nem vagyok politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!