Hogyan tudnám meg oldani gyorsan egyszerűen?
jó napot mindenkinek! van egy oculus quest készülékem ugye azt mindenki tudja hogy ez ön magában működő vr szóval nem kell hozzá számítógép vagy egyéb dolog hogy tudd használni
na de én szeretném használni a számítógépemen ami működik is WIFIN keresztül csak az a bajom ezzel hogy amikor játszogatok akkor időközönként meg akad és szét csúszik a kép
gondolom internetnek lehet hozzá köze mondták nekem hogy kell hozzá egy 5GHz Router vagy egy olyan kábel ami gyorsabb átvitelt biztosítana
én a kábel megoldáson gondolkodtam de utána olvastam hogy ezt a fajta kábelt Magyarországon nem lehet kapni csak rendelni lehet ennek a kábelnek a kinézete úgy néz ki hogy az egyik fele 3.0 USB a másik fele USB-C
amiről beszélek
és ez a kábel pont vr-hoz készült gondolom de itthon lehet olyan kábelt kapni ami 3.0 USB a másik fele pedig USB-C de ez a kábel nem pont erre találták ki de ha meg vásárolnám működne a dolog?
oké oké hogy meg rendelhetném a normális kábelt hozzá de ami itthon kapható az vagy 10x olcsóbb
"4/ mert mindenbe beleakad, letépi a fejéről, kitöri az usbc-t, összetapossa, kész ráfizetés.."
Mi mindenbe akad bele? Értelmes ember kiüríti a környezetét, ha vr-ban játszik, nincs ott semmi.
"letépi a fejéről"
Ez inkább a no comment kategória...
"kitöri az usbc-t"
Nem, nem töri...
"összetapossa"
Mit keres a földön a kábel?
Mezei USB kábel nem fogja bírni 3 méter felett, csak valamilyen speciális vagy termék specifikus, szóval jól írta a 6-os.
Nekem már 3 méteres kábel is sok, mert alig tölti a 2,5Ah-ás töltővel, a PC meg fel se ismeri a telefont.
Nyilván azért, mert egy egyszerű USB-C vezetékről beszélünk. A 4x annyiba kerülő 5 méteresem már minden gond nélkül működik. Attól, hogy kívülről nem látszik semmilyen módosítás vagy "kütyü" a vezetéken, attól még olyan technológiával készült hogy normálisan működjön 5 méteres létére. Azért is került 17 ezerbe.
Ja hogy megint itt van a véleményhuszár élettelen hülyegyerek, aki 10 fiókról pontozgat.
El is lehet felejteni ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!