Hogyan tudnám meg oldani gyorsan egyszerűen?
jó napot mindenkinek! van egy oculus quest készülékem ugye azt mindenki tudja hogy ez ön magában működő vr szóval nem kell hozzá számítógép vagy egyéb dolog hogy tudd használni
na de én szeretném használni a számítógépemen ami működik is WIFIN keresztül csak az a bajom ezzel hogy amikor játszogatok akkor időközönként meg akad és szét csúszik a kép
gondolom internetnek lehet hozzá köze mondták nekem hogy kell hozzá egy 5GHz Router vagy egy olyan kábel ami gyorsabb átvitelt biztosítana
én a kábel megoldáson gondolkodtam de utána olvastam hogy ezt a fajta kábelt Magyarországon nem lehet kapni csak rendelni lehet ennek a kábelnek a kinézete úgy néz ki hogy az egyik fele 3.0 USB a másik fele USB-C
amiről beszélek
és ez a kábel pont vr-hoz készült gondolom de itthon lehet olyan kábelt kapni ami 3.0 USB a másik fele pedig USB-C de ez a kábel nem pont erre találták ki de ha meg vásárolnám működne a dolog?
oké oké hogy meg rendelhetném a normális kábelt hozzá de ami itthon kapható az vagy 10x olcsóbb
8m kábel..? felejtős
Vegyél egy rendes kétsávos wifi routert legalább ac tudással (wifi5).
2 válaszoló ha routert használnánk nem volna rossz hatással a többi dologra nézve? 3 tv 4 telefon 1 laptop 2 gép hogy ezeken be lassulna az internet ?
mert olyat halottam hogy ha routert használnánk azt meg tudom oldani hogy a internetnek a 90% a oculus használja de Javíts ki ha tévedek
Amit az amazonon árulnak az egy speciális kábel, amiben van egy jelerősítő, hogy jelveszteség nélkül tudjanak kommunikálni az eszközök.
Ugyanis USB-vel már a 3 méter is necces, 8 pedig 100% nem fog működni.
Ha csak nem olyan kábelt veszel mint ami a linkben van.
Egyébként én is routert ajánlanék inkább, 15 ezerből mint amennyibe ez a kábel kerül, lehet mér venni bőven normális routert.
"Ugyanis USB-vel már a 3 méter is necces,"
Itt van a fiókomban az 5 méteres kábel (szintén vr-hoz), köszöni szépen, jól elvan a 2 gigabites ssebességgel, mindenféle repeater nélkül.
"internetnek a 90% a oculus használja"
Ha torrent fájlokat töltesz vele max akkor...
Nyilván 20-30Mbit/s-nél többet nem fog elhasználni. Mondjuk ha valami fapados neted van akkor viszont lehet jobb megoldás a kábel.
"Mondjuk ha valami fapados neted van akkor viszont lehet jobb megoldás a kábel."
Ennek semmi köze a netkapcsolatához.
"Nyilván 20-30Mbit/s-nél többet nem fog elhasználni."
Jó lesz az 200-250-nek is...
5/ megfelelően be kell állítani AP módba a routert. [link]
Asusnál alapból van ilyen mód.
4/ mert mindenbe beleakad, letépi a fejéről, kitöri az usbc-t, összetapossa, kész ráfizetés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!