Hogyan tudok gyorsan és egyszerűen facebook ismerősöket törölni?
Figyelt kérdés
Eléggé sok lett az ismerősöm és törölni kéne párat..
Az se baj ha az összes törlődik, ezzel a móddal.
fel függesztés szóba se jöhet mert van pár dolog ami meg kell. Előre is köszönöm.
2014. máj. 7. 00:28
1/5 anonim válasza:
Kinek a fiókjában akarsz "szórakozni"?
2/5 A kérdező kommentje:
Barátnőm nek van rengeteg ismerőse még régebbről és megbeszéltem vele hogy törölhetném-e mert engem zavar a 1300 ismerős..
azt mondta nyugodtan törölhetek mindenkit. majd felszedi azokat akiket tényleg ismer stb.. hosszú.. lényeg az hogy a fel függesztés azért nem jöhet szóba mert egy játékba nagyon magas szinten van.. ami 2 év volt neki.. ezért kéne a segítség hogyan tudnám egyszerűen törölni az ismerősöket. Előre is köszönöm.
2014. máj. 7. 01:16
3/5 anonim válasza:
Gyógyult szelfi? :D Csak egyesével megy, ez van.
4/5 csacsi2 válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Ha működik az oldal megnézem.
Ha nem értem a használatát írhatok Pü be?
Válaszod előre is köszönöm.
2014. máj. 7. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!