Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A vodafone miért függesztette...

A vodafone miért függesztette fel a számlázási fiókomat, pedig nem csináltam semmit?

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

1270

Itt megkapod a választ.

2022. aug. 8. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem fizettél be egy számlát, vagy ha feltöltős vagy akkor az adategyeztetés hiánya vagy lejárt a feltöltött egyenleg.
2022. aug. 8. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert jól sikerült az átállás. Írj nekik levelet, 30 napon belül válaszolnak. Ne aggódj, tök természetes. Az én fiókom él , de tök mások adatait látom a fiókomban.
2022. aug. 10. 12:45
 4/6 anonim válasza:
#3 hivd a 1270-et. Ászf-et sértesz ha nem jelzed h más személy adataihoz hozzáférésed van. Talán valaki meg pont a te adataidat látja, érdemes lenne helyre tenni.
2022. aug. 20. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
4es, na persze. Írtam nekik emailt képernyőfotókkal, konkrétan leszarják. Persze, én fogom hívogatni a 1270et. 30 nap a jövő héten lejar, utána bejelentem az adatvédelmi hatóságnál és lemondok mindent náluk, teljesen alkalmatlan társaság.
2022. aug. 20. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Nekem 22 év elején 6 hónapig (!!) nem küldtek számlát, majd egyszerűen tiltották a számlámat, mert nem fizettem!? Senkit nem tudtam elérni, majd bementem személyesen, és akkor derült ki, hogy több ezren jártak még így. Megoldották annyival, hogy küldtek egy 77 ezres számlát, utána fél évig minden hónapban fizettem 2 számlát, visszamenőleg is. (Korlátlan előfizetés, 10990) nem volt mindegy, hogy 1-et vagy ,2-t fizetek be.. Szóval menj be és érdeklődj, általában kedvesek is tudnak lenni.
2022. okt. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!