Miért függesztette fel az ncore a fiókom?
Figyelt kérdés
Én mindennek megfeleltem, de a napokban ezzel az indokkal fogadott az oldal, mikor megpróbáltam bejeletkezni:
Kérésednek megfelelően gondoskodunk róla, hogy ne használd többet az oldalt... Köszönjük a részvételt!
Ezt nem annyira értem. Semmilyen ilyesmi kérésem se volt.
2021. szept. 1. 00:08
2/22 anonim válasza:
Biztosan valaki más is használta rajtad kívül.
3/22 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogyan sikerült belépnie. De annyira jó hogy ha sikerült is belépnie, akkor minek tiltatja? Nagyon nehezen jut be az ember. De mit csinál? Megfogja és tiltatja magát, imádom az ilyen embereket. De legalább jól érezhette magát.
2021. szept. 1. 13:42
4/22 A kérdező kommentje:
Ütólag a 2. válaszolónak: Ezt már biztos nem használja.
2021. szept. 1. 13:44
5/22 anonim válasza:
Próbálhatsz írni nekik, hogy feltörték és trollkodtak vele. Hátha visszakapod.
6/22 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam, de nem találom az elérhetőségüket. Tudnál ebben segíteni?
2021. szept. 1. 20:32
7/22 anonim válasza:
webmaster@ncore.pro
próbálj meg nekik írni, ha nem sikerül beszélni, akkor majd írok en a helpdesk-be nekik, mert máshol nagyon nem lehet.
8/22 A kérdező kommentje:
Renden, köszi szépen, hogy rám szánod az időd, és önzetlenül segítesz.
2021. szept. 1. 22:49
9/22 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha feltörik, akkor annak kell nekik szólnia, akitől régen kaptad a meghívót. (Amúgy én is mindig ettől félek, hogy feltörik és kizárnak.)
10/22 anonim válasza:
Sok embernek segítettem már itt, nem egy idegennel közösen használok pár fiókot, mert miért is ne? Nem kell itt semmit olyan komolyan venni, mint ahogy ezt beállítják. Ha mégis baj lenne valamivel, van egy tartalék fiókom, amit tényleg csak én használok, na jó, meg még egy ember, akiben megbízok. A többit pedig a közösbe bedobtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!