Facebookon ha fel függesztem a fiókommat a likeok megmaradnak örökre?
Ha csak felfüggeszted. Akkor az interakciók ugyanúgy megmaradnak azt hiszem. Ha kitörlöd a fiókod akkor lesz mindenen egyel kevesebb like. De az üzeneteid pl a Facebook ugyanúgy vissza tudja olvasni.
A modiknak pedig csak annyit írok, hogy ne az én kérdésseim, válasszaim legyenek törölve! Főleg ha pont valami ilyenért többször ki írok valamit. Hanem mondjuk ennek a válaszolónak már olyan ip bann járna, hogy többé vissza se tudjon ide regisztrálni.
15:32 Nem tudom leesett e az, hogy konkrétan saját magát égette be már az első válaszával. Mivel azt írta, hogy "Felfüggesztem egy szó!"
Utána észre vettem, hogy azt rontotta el a kölyök, hogy én egybe írtam le a szót. Tehát azt a kommentet még ki is pipáltam mert annyira nagyot borultam miatta 😂😂😂 Nem is fogom jelenteni. De engem a második kommentje sem zavart. Azt jelentettem oszt cső. De az ilyennel csak annyi az egész, hogy nem kell róluk tudomást venni. Mivel a második kommentjével is csak magát égetti, hogy konkrétan olyanba is bele köt amit direkt csinál a másik. Szerintem 10 éves a lehet a kis tökös. Vicces ahogyan égetti magát. De valóban ettől azért még a modik még öt is kitilthattnák erről az oldalról. Az ilyeneket kell kitiltani először. És csak utána jöjjenek a drgosok meg a hülye de legalább néha humoros felhasználók akik nem ilyen alják. Végülis ha a modik nem úgy végzik a munkájukat, fel is lehet ám őket jelenteni. Ha a rosszindulatú emberekkel nem tesznek vagy nem akarnak semmit vagy eleget tenni!
Pontosabban a címsorban leírtad külön, a leírásban egyben. Gondolom nem tudtad, hogy kell, így legalább 50%-ban eltaláltad. :)
Utána annyira viccesnek találtad, hogy teleraktad felkiáltójellel a kommentet. (Az írásjelek száma fordítottan arányos az intelligenciával, ez köztudott)
Saját magad paródiája vagy ahogy erőlködsz, hogy nem kell velem foglalkozni, de azért kisebb regényt írtál. :)
Ok, lebuktattál, 10 éves vagyok. Én felnövök, te meg buta maradsz.
Azért az ilyen gyöngyszemekért érdemes idejönni:
“Égetti”
“Drgosok”
“Kitilthattnák”
Tudom, tudom. Szándékos volt. Nem a traktorosiskolában tanultad. :)
Kösz a privátot. Nekem “10 éves aggyal” is megy, hogy nem ugattunk, meg nem felfoggjuk. :)
Szerintem ezt ne erőltesd tovább, nem megy ez neked. Írtad volna, hogy kijavította. Ennyi.
Írhattad volna azt is, hogy nem magyar anyanyelvű vagy. Vagy hogy diszlexiás van. Még elnézést is kértem volna. De a tízévesezéseddel csak azt tetted közszemlére, hogy iskolázatlanság áll a dolog mögött. Ha gondolod, segítek neked szívesen egy intézetet keresni, ahol van felnőttképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!