Ha facebookon függesztem magam akkor a beszélgetést amit folytattam x személlyel ő attól megtudja nézni vagy az is törlődik? Ha esetleg nem törlődik erre van mód hogy töröljem úgy hogy nála is eltűnjön?
Az kellemetlen pedig a fő cél az lett volna hogy a személynél tűnjön el főként.
Akkor erre nincs semmilyen mód csak az hogy ő is kitörli magánál a beszélgetést meg én is?
Sehogy nem tudom befolyásolni hogy eltűnjön nála is a beszélgetés?
Azt kérdezed, hogy Gézuka megvett tőled egy sapkát egy ezresért. És fizetett neked egy ezrest érte. Ezt az ezrest te eltetted. Gézuka el tudja-e tüntetni a te pénztárcádból az ezrest? Nem tudja. Az korábban Gézuka ezrese volt, de most már a tied. Más nem tudja eltüntetni!
Ha üzenetet küldtél valakinek, akkor ameddig írod - csak addig tudsz rendelkezni felette. Ha elküldted, akkor már az övé is. És az ő kütyüjéről már nem tudod eltüntetni, csak a sajátodról.
Persze vannak olyan üzenet szolgáltatások, amik adott idő után önmegsemmisítőek, de ez nem olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!