Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoreon miért SD minőségben...

Ncoreon miért SD minőségben tölti le az emberek nagytöbbsége a filmeket?

Figyelt kérdés

Furcsának találom, hogy a legletöltötteb film torrentek javarészt sd minőségben vannak, miközben a legolcsóbb tévék is 720p -re képesek már. Sőt a legnépszerűbb TV az árukereső szerint 4K -s.

Miért nem használják az emberek a tv képességét?

2022. júl. 31. 23:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
8, aki megengedi magának hogy így beszéljen - na az igénytelen. És még torrentezik is. xD
2022. aug. 1. 23:01
 12/26 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már az igényes, aki nem szeretne jó minőségű filmet nézni? Azt magyarázd meg nekem. Régen pl. én is azt hittem, hogy a DVD minőség az szuper, ma meg ha megnézek egy DVD filmet a 4k monitoromon akkor azt mondom, hogy az pocsék, egy 4k-s film az ahhoz képest csodaszép. Ebből a szempontból igényes vagyok, és amit csak lehet azt 4k-ban nézem meg. Persze ha választani kell egy ZS kategóriás film között ami jó minőségű, és egy igazán jó film között, ami kisfelbontású, akkor az utóbbira szavaznék. Egy kedves okos, és szerethető nő is lehet külsőre szép nem csak a plázacicák.
2022. aug. 1. 23:12
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem gyűjtik a filmeket, és a kis fájl méret miatt több filmet össze tudnak gyűjteni.

Én nem tudom, hogy miért beszélünk igényességről, de jó poén.

2022. aug. 1. 23:17
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Mi ebben a poén? Egy létező fogalom az igényesség. Azt meg embere válogatja, hogy ki miben igényes, és miben nem. Nem vagyunk egyformák. Mi értelme van gyűjteni, akkor töltöm le amikor kedvem van megnézni, utána meg törlöm.
2022. aug. 1. 23:29
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi benne a poén, figyelmesen olvasd el a második válaszadó válaszát.
2022. aug. 1. 23:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, de még mindig nem tudom. Sokan azt se tudják, hogy milyen felbontású a tv-jük, arról meg, hogy milyen panel van benne ne is beszéljünk.
2022. aug. 1. 23:41
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
Értem, de a torrentet már tudják használni?
2022. aug. 1. 23:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen. A torrentezők között szerinted mindenki tudja a tv-je vagy a monitora összes paraméteréről, hogy mit is jelent az?
2022. aug. 1. 23:49
 19/26 anonim ***** válasza:
18, nem szószerint vettem a 16-os példáját.
2022. aug. 1. 23:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Nos akkor, ha nincs igényük rá, hogy utána olvassanak, hogy is lehetne többet kihozni a tévéjükből vagy monitorukból, mire kellene odafigyelni vásárláskor. Vagy tudják, de leszarják, és azt mondják jó nekem a 480p is, akkor nevezhetjük-e őket filmnézés szempontjából igénytelennek vagy nem?
2022. aug. 1. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!