Lengyelországban miért tüntetnek ilyen nagy hévvel,amikor nemrég nagytöbbséggel választották meg a nacionalista szélsőséges pártot? Akkor a nép miért nem viseli a következményét a felelötlen választásuknak?
Szóval akkor a kormány bármit megtehet, hisz rájuk szavaztak, ez van.
Nem ragadtál le kicsit a negyvenes években?
4es akkor nézz utána jelenleg kik vannak kormányon,gondolhatod durvák ha már a z abortusz 100%os eltörlését akarják ennyire agyhalottak. ha halottan születik a gyerek akkor is meg kell szülni majd megy a pöcébe,mik ezek ha nem normális emberek,nézz utána jelenlegi lengyel vezetésnek.
3as neked lehet igazad.
#5 Pontosan azért kérdezte, mert veled ellentétben TUDJA, hogy NEM nacionalista szélsőséges párt nyerte meg a választást.
Bár ahol te vagy, az agyatlan liberálfasiszták legszélsőségesebb helyén, onnan persze hogy a normális is nagyon szélnek látszik.
---Pontosan azért kérdezte, mert veled ellentétben TUDJA, hogy NEM nacionalista szélsőséges párt nyerte meg a választást.---
Akkor őt megvezették!
6os ja te is agyhalott vagy? óó nem szóltam.na ilyenek miatt ilyen beteg a világ Neked ha beteg nyomorék gyereked születne és felkéne nevelned akkor te is hirtelen végtelenül libsi lennél mint gyurcsányék,addig nagy az arc ameddig nem a te tököd van a satuba.A mama szoknyája mögül nagy a szájuk a nacionalistáknak,na meg ha törni zúzni kell a közvagyon az utcán.beteg ember vagy hagyj békén tesa.
---Valószínűleg zömében nem azok tüntetnek, akik megválasztották a mostani törvényhozókat, bár bizonyára olyan is akad közöttük, aki rájuk szavazott, de ez a törvény nem felel meg neki, más oka volt a támogatásának.---
Ez olyan dolog ha hiszed ha nem én még nem találkoztam olyannal aki bevallotta volna hogy Orbán párti és rá szavazott,mindenki én nem szavaztam a fideszre,ez is fura,álltalában aki a legjobban fidesz ellenes az segitette a szavazatával a hatalomhoz őket.
#8 Persze, persze. Azért mert kijavítottalak abban, hogy tévesen szélsőségesen nacionalistának nevezted a lengyel kormánypártot, máris én vagyok aki betiltaná az abortusz, aha.
Hát, nagyon vergődsz, azt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!