Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lengyelországban miért tüntetn...

Lengyelországban miért tüntetnek ilyen nagy hévvel,amikor nemrég nagytöbbséggel választották meg a nacionalista szélsőséges pártot? Akkor a nép miért nem viseli a következményét a felelötlen választásuknak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 17:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. nagyon szétszórt vagy! szedd össze magad,utána értelmezd amit irtam.
2020. okt. 31. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, mi nem érthető neked abban a 3 tök egyszerű mondatban?
2020. okt. 31. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:

--- Azért mert kijavítottalak abban, hogy tévesen szélsőségesen nacionalistának nevezted a lengyel kormánypártot---

Nem én neveztem el annak hanem az szélsőjobbos párt.

Az hogy neked esetleg ez nem tetszik az egy dolog.

A végén a Horthy szinpatizáns fidesz sem nacionalista párt nem? Azért takaroznak magyar zászlóba,álszent módón,de ne menjünk bele,elöbb informálodj utána folytatjuk.

lehet abban javitottál ki hogy te nem tiltanád az abortuszt.

2020. okt. 31. 22:35
 14/16 A kérdező kommentje:

---Kérdező, mi nem érthető neked abban a 3 tök egyszerű mondatban?---

értelek igazak megmondója csak ne vergödj!

2020. okt. 31. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
13%

A lengyel kormány nem nacionalista, hanem konzervatív. Én is konzervatív vagyok, szeretem Andrzej Duda lengyel elnököt és Jaroslaw Kaczińsky kormányfőt is.

De ezzel a törvénnyel most túl messzire mentek. Én is ellenzem az abortuszt, de miért hordjon ki az anya egy olyan gyereket, aki halva fog születni?

A másreszt viszont a törvény ellen tüntetőket elítelem, amiért szobrokat rongálnak és templomokba törnek be.

2020. okt. 31. 23:59
 16/16 Fsms ***** válasza:

Lehet, hogy rossz választást nézek, de 45% kapott.

[link]

Ha jót nézek ezt nem mondanám nagy többségnek .

2021. aug. 20. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!