Lengyelországban miért tüntetnek ilyen nagy hévvel,amikor nemrég nagytöbbséggel választották meg a nacionalista szélsőséges pártot? Akkor a nép miért nem viseli a következményét a felelötlen választásuknak?
--- Azért mert kijavítottalak abban, hogy tévesen szélsőségesen nacionalistának nevezted a lengyel kormánypártot---
Nem én neveztem el annak hanem az szélsőjobbos párt.
Az hogy neked esetleg ez nem tetszik az egy dolog.
A végén a Horthy szinpatizáns fidesz sem nacionalista párt nem? Azért takaroznak magyar zászlóba,álszent módón,de ne menjünk bele,elöbb informálodj utána folytatjuk.
lehet abban javitottál ki hogy te nem tiltanád az abortuszt.
---Kérdező, mi nem érthető neked abban a 3 tök egyszerű mondatban?---
értelek igazak megmondója csak ne vergödj!
A lengyel kormány nem nacionalista, hanem konzervatív. Én is konzervatív vagyok, szeretem Andrzej Duda lengyel elnököt és Jaroslaw Kaczińsky kormányfőt is.
De ezzel a törvénnyel most túl messzire mentek. Én is ellenzem az abortuszt, de miért hordjon ki az anya egy olyan gyereket, aki halva fog születni?
A másreszt viszont a törvény ellen tüntetőket elítelem, amiért szobrokat rongálnak és templomokba törnek be.
Lehet, hogy rossz választást nézek, de 45% kapott.
Ha jót nézek ezt nem mondanám nagy többségnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!