Ha az emberek nagytöbbsége kutyapárti, akkor az internetet miért uralják a mai napig mégis a macskás tartalmak?
Ki mondta, hogy az emberek nagy többsége kutyapárti?
Olyan kijelentésre alapozod a kérdésedet, amit semmivel sem támasztasz alá.
És aki szereti a kutyákat, az nem szeretheti a macskákat?
#1. Nem tudom, hogy van e felmérés, de biztos vagyok benne, hogy a többség kutyapárti...
Még mindig nagyon nagyon sokan mondják, hogy "utálom a macskákat, mert igazából nem is szeret, csak a kaja miatt bújik", még hasonló ostobaságokat...
"Még mindig nagyon nagyon sokan mondják, hogy "utálom a macskákat, mert igazából nem is szeret, csak a kaja miatt bújik", még hasonló ostobaságokat..."
Jaj peersze és akkor ma az erdőból kifelé jövet jött egy cica, dumált nekem, láttam hogy hozzám szól, igyekszik. ránéztem, ő pedig hozzám sétált szép lassan. Megsimogattam, ugrott örömében, dobtamagát, dörgöltea fehét, majd némi ismerkedés után továbbált.... biztos nem a kajáért csinálta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!