Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
Balázs6 tavaly augusztusban ki lett tiltva. Megmutatom ezt:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Az a baj, hogy a Wikipédiát nem lehet becsapni. Ha a Google nem adna a Wikipédiára találatot, akkor nem semmilyen böngészővel sem nyitnám meg a Wikipédiát (ezzel örömet okoznék GhostDestroyer100-nak és a Wikipédia adminisztrátorainak).
"Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem"
Nem tudom, mi az ő blokkja, de ha az valami szabály, hát akkor ne szerkeszd.
"Ha a Google nem adna a Wikipédiára találatot, akkor nem semmilyen böngészővel sem nyitnám meg a Wikipédiát"
Atya világ, a Google az agyad (hogy nélküle nem gondolnál a Wikire), és az ideged (hogy hekyetted rákattint) is?
14: Én végig olvastam amit fentebb linkelt kitiltási megbeszélés. Őszintén még így sem értem, hogy mit akar a kérdező. Számomra teljesen érthetetlen. Amit ki bírtam hámozni, hogy van egy "Balazs6" azonosítójú valaki, aki rendszeresen próbál a wikipedia-n szerkeszteni, de ez nem túl "sikeres" a wikipedia adminjai szerint. Ezért kapott egy örökös kitiltást, hogy ne szerkeszthessen többet a wikipedián. Ezt a wikipedian "blokk"-nak hívják. És ez a "Balázs6 blokkja" azaz a kitiltása. Az még továbbra sem világos számomra, és nem derül ki, hogy a kérdező mivel sérti meg ezt a kitiltást. Viszont ezt itt megválaszolni nem tudjuk, mert ezt csak a wikipedian tudná megkérdezni.
Meg persze a valós kérdés nem is ez amit ide kiírt. Mert a google-nak semmi köze ahhoz, hogy van egy Balázs6 nevű valaki aki ki van tiltva van a Kérdező és valami ködös úton sérti ezt a tiltást. Hogy mivel sérti és miért nem derül ki esmmiből. És ezt mi itt meg se tudjuk neki válaszolni.
A kérdés az, hogy a Google miért ad a Wikipédiára találatot.
Ha önök megpróbálnak létrehozni minden olyan lapot, melyre egy másik lap hivatkozik, akkor meg fognak engem érteni.
Próbálják meg ezeket létrehozni:
Írják oda: ,,a lapot létrehoztam, mert egy másik lap hivatkozik rá."
Ha törlik a létrehozott lapokat, akkor megértik, hogy mi bajom van.
"A kérdés az, hogy a Google miért ad a Wikipédiára találatot."
Már megválaszoltam.
"Írják oda: ,,a lapot létrehoztam, mert egy másik lap hivatkozik rá.""
És mit írjak bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!