Mitől függ, hogy az Amazon mikor vonja le az összeget a kártyáról?
A problémám az, hogy virtuális bankkártyánál minden egyes rendelés előtt meg kell adnom egy limitet, amit levonhatnak a számláról, viszont ez a limit csak 24 óráig érvényes, utána visszaáll 1 Ft.-ra.
Na most, az egyik terméket az Amazon visszadobta, hogy nem tudja levonni az összeget, mert 2 nappal később próbálta meg levonni. Frissítettem az adatokat, hogy próbálja meg újra, de már megint nem történt semmi egy teljes napig. Míg közben egy másik rendelésnél szinte azonnal levonta az összeget, tehát ott nem volt ilyen gond.
Most ilyenkor ez hogy van? Mitől függ ez, hogy mikor vonja le?
Attól függ hogy mikor teljesítik az ordert, ez több nap is lehet, főleg ha nem saját termék, hanem külső partner, aki csak listázási felületként használja az amazont.
Valóban nem kell dombornyomott kártya az online vásárlásokhoz, nekem sacc 10 éve csak sima vésett Rafis mastercardom van, és simán vásároltam vele Japántól Ausztráliáig mindenhonnan.
"az Amazon nem küldött értesítést, hogy levonták volna "
Mert nem vonták le...
"az Amazon nem küldött értesítést, hogy ... feladták volna a csomagot"
Mert nem adták fel...
Mit kell ezen ennyit vergődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!