Mitől függ, hogy az Amazon mikor vonja le az összeget a kártyáról?
A problémám az, hogy virtuális bankkártyánál minden egyes rendelés előtt meg kell adnom egy limitet, amit levonhatnak a számláról, viszont ez a limit csak 24 óráig érvényes, utána visszaáll 1 Ft.-ra.
Na most, az egyik terméket az Amazon visszadobta, hogy nem tudja levonni az összeget, mert 2 nappal később próbálta meg levonni. Frissítettem az adatokat, hogy próbálja meg újra, de már megint nem történt semmi egy teljes napig. Míg közben egy másik rendelésnél szinte azonnal levonta az összeget, tehát ott nem volt ilyen gond.
Most ilyenkor ez hogy van? Mitől függ ez, hogy mikor vonja le?
"viszont ez a limit csak 24 óráig érvényes, utána visszaáll 1 Ft.-ra"
Ilyen hol van??
Egyébként nekem még nem volt olyan, hogy Amazonon kifizetek valamit és később vonja le... legfeljebb ha előrendelés (pl. könyv/CD).
"Ordered xy (dátum)" állapotban van, amelyiket visszadobta egyszer. Azóta még nem vonta le az összeget a kártyáról. Most megemeltem a limitet megint, hogy 24 óráig aktív legyen, de ha folyton ezt kell majd játszani, akkor ennek a virtuális bankkártyának így semmi értelme nincsen...
"Nem lenne egyszerűbb a normális kártyádat használni?"
Debit kártyával nem tudok külföldi rendelést leadni.
"Debit kártyával nem tudok külföldi rendelést leadni."
Nem a fenéket.
"mert ott a debit kártya nem dombornyomott. "
Teljesen mindegy, évtizedek óta nem számít. De akkor kínlódj a naponta állítgatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!