Ezt vajon hogy csináltam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A gyakorikerdesek.hu-t valahogyan lekicsinyítettem. Nem tudom, hogyan. Azz hiszemtöbbször véletlenül megnyomtam a Ctrl+É-t és lekicsinyült. Most nem tudom felnagyítani, és szinte csak nagyítólval látom a betűket. Google Chrome-ot használok, és csak a gyakorikerdesek.hu van lekicsinyűlve. A többi oldal nem. És nem tudom felnagyítani.Segítsééég! SOS. Megnéztema gyakorikerdesek.hu-t a Mozzila Firefox-ban és ott normál mérete van. :/ Nem tudom mi baja lehet. Köszi előre is a segítségeteket.2010. szept. 15. 14:18
1/9 anonim válasza:
nyomd meg a ctrl-t és + gombot.. :D
2/9 A kérdező kommentje:
már próbáltam. nem megy. :/:/ :(
2010. szept. 16. 14:36
4/9 A kérdező kommentje:
azért köszi. (:
2010. szept. 17. 20:32
5/9 anonim válasza:
Indítsd újra a Google Chrome-t.
6/9 anonim válasza:
ctrl+egér görgő használatával lehet kicsinyíteni9 nagyítani a firefox-ban próbáld ki hátha megy a krómban is.
és térj át a firefox-ra inkább
7/9 anonim válasza:
minusz 9 az előbbi kommentemben véletlen került be a 9-es szám
8/9 anonim válasza:
ctrl + görgetőgomb, és nem böngészőfüggő a dolog, használj nyugodtan chrome-ot.
9/9 A kérdező kommentje:
jááj, nagyon-nagyon köszönöm. (:
sikerüüült. (:
nem váltok át firefoxra, valahogy a chrome jobban megtetszett. :D
még egyszer köszönöm. ;)
2010. szept. 19. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!