Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beload vs nCore? Szerintetek?

Beload vs nCore? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Csak arra lennék kíváncsi szerintetek melyik a jobb.

!!!Csak az szóljon hozzá aki értelmesen tud hozzászólni!!!

Nekem belsős info-m van róla (ne kérdezd úgyse mondom meg kitől) hogy az nCore mindent a Beload-ról koppint. De mostmár a Beload jobb is nagyobb is lett mint az nCore. Én a voksomat Beloadra adom mer sztem leg királyabb oldal.

2010. szept. 14. 07:43
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
BeLoad, hogy miért? Sok mindenért!
2012. aug. 5. 13:45
 22/27 Horváth Ákos válasza:
nCore!!!!!!!!!!!!!!!! a legjobb torrent oldal a világon! azért mert nincs tele sok kis cigánnyal! és azért van csak 300ezer tag mert nehéz bejutni! és hogy mért ? mert alegjobb torrent oldal a világon! és nem engedhető meg ott eggyetlen egy vírusos torrent sem! hiába mondjátok hogy az nCore az kopíroz a beloadról,az nCore sokkal "idősebb" és jobb oldal mint a beload! és nCore-n 95%-ba működnek a trackerek és full sebességgel lehet tölteni! mert nincs rajta sok kis csicska aki túlterheli a trackert,és az nCore az olyan hogy "annyit adj amennyit vettél"szóval... nCore-n nincs sok kis nyomorék 10 éves aki itt szétalázza az egész oldalt facebookon meg stb... itt seedel rendesen mindenki,és a szabállyokat is betartják.szóval ennyit a beloadról... nem alázni akarom de mindenki ismerje be szerintem hogy az nCore jobb,nemvéletlen ilyen szigorú a szabállyzat.
2012. aug. 18. 10:33
 23/27 Defendant válasza:
nekem bealod om van de szivesebben hanálnék Ncoret de nincs meghivom ha netán valaki megszánna aszt nem bánnám amugy a beload azért sz@r mert feltöltik a mozis verziokat és az Ncore nem engedélyezett 1 pont Ncore
2012. szept. 12. 16:58
 24/27 anonim ***** válasza:

világ legjobb torrent oldalja a ncore ? mivan veled ember , magyarországon kivűl más ország is létezik te hülye.

És magasról leszarom , hogy milyen nehéz bejutni az Ncore-ra nekem jó a beload is , mert szinte ugyan azokat meglehet ott is találni. Különleges egy emberek tudtok lenni ti magyarok !

2012. szept. 14. 20:32
 25/27 anonim válasza:

Igen, az kissé túlzás hogy a VILÁG legjobb torrent oldala, de Magyarországon egészen biztosan az.

nCore-ra ugyebár tilos a kamerás felvételeket feltölteni, meg a moddolt cuccokat. Erre jó a Beload. Viszont azon iszonyatosan sok cucc hiányzik. Kitapasztaltam már, mikor úgy voltam vele hogy mondom "letöltöm inkább máshonnan a cuccot hogy ne kelljen seedelni nCoreon", aztán rájöttem hogy hoppá, a fele sincs fent annak ami a másikon fent van. És nem csoda, hogy nehéz bekerülni. Beloadon meg ott a free reg, boldog-boldogtalan regelhet, van is fent rengeteg szenny. (persze van 1-2 jó cucc is)

És igen, a szabálytalankodókat azonnal bűntetik, akit kell, azokat meg kipenderítik. Nem lacafacáznak. Jó, előfordul az, hogy este feltöltenek egy rossz/vírusos torrentet, és egész reggelig marad, de nem az van hogy napokig fenn van!

Egyébként ha valakinek valami általános cucc kell mondjuk angolul, az beszerezheti nyílvános trackerekről is.

2012. szept. 27. 00:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Ugyan az fennt van a beloadon is , hiába magyarázól itt nekem , csak a keresője nem olyan kifinomúlt . Szegényebbek biztos ncort használnak , én meg töltöm a beloadot napi 2000-3000 ft-al sms-be .......
2012. nov. 21. 21:51
 27/27 hülyevagyokamatekhoz válasza:
NCORE!!! :)
2013. jún. 14. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!