Beload vs nCore? Szerintetek?
Csak arra lennék kíváncsi szerintetek melyik a jobb.
!!!Csak az szóljon hozzá aki értelmesen tud hozzászólni!!!
Nekem belsős info-m van róla (ne kérdezd úgyse mondom meg kitől) hogy az nCore mindent a Beload-ról koppint. De mostmár a Beload jobb is nagyobb is lett mint az nCore. Én a voksomat Beloadra adom mer sztem leg királyabb oldal.
világ legjobb torrent oldalja a ncore ? mivan veled ember , magyarországon kivűl más ország is létezik te hülye.
És magasról leszarom , hogy milyen nehéz bejutni az Ncore-ra nekem jó a beload is , mert szinte ugyan azokat meglehet ott is találni. Különleges egy emberek tudtok lenni ti magyarok !
Igen, az kissé túlzás hogy a VILÁG legjobb torrent oldala, de Magyarországon egészen biztosan az.
nCore-ra ugyebár tilos a kamerás felvételeket feltölteni, meg a moddolt cuccokat. Erre jó a Beload. Viszont azon iszonyatosan sok cucc hiányzik. Kitapasztaltam már, mikor úgy voltam vele hogy mondom "letöltöm inkább máshonnan a cuccot hogy ne kelljen seedelni nCoreon", aztán rájöttem hogy hoppá, a fele sincs fent annak ami a másikon fent van. És nem csoda, hogy nehéz bekerülni. Beloadon meg ott a free reg, boldog-boldogtalan regelhet, van is fent rengeteg szenny. (persze van 1-2 jó cucc is)
És igen, a szabálytalankodókat azonnal bűntetik, akit kell, azokat meg kipenderítik. Nem lacafacáznak. Jó, előfordul az, hogy este feltöltenek egy rossz/vírusos torrentet, és egész reggelig marad, de nem az van hogy napokig fenn van!
Egyébként ha valakinek valami általános cucc kell mondjuk angolul, az beszerezheti nyílvános trackerekről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!