Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beload vs nCore? Szerintetek?

Beload vs nCore? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Csak arra lennék kíváncsi szerintetek melyik a jobb.

!!!Csak az szóljon hozzá aki értelmesen tud hozzászólni!!!

Nekem belsős info-m van róla (ne kérdezd úgyse mondom meg kitől) hogy az nCore mindent a Beload-ról koppint. De mostmár a Beload jobb is nagyobb is lett mint az nCore. Én a voksomat Beloadra adom mer sztem leg királyabb oldal.

2010. szept. 14. 07:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

elso vagyok.

Van esetleg valakinek egy ncore meghivoja?

beloadot tudok erte kuldeni

2010. szept. 14. 14:45
 12/27 anonim ***** válasza:

Utolsó ne itt kunyerálj:P Tőlem biztos nem kapsz:)

Szerintem Ncore jó oldal..beload meg azért jobb mint más oldal mert sok olyan felkerül ami ncoron tiltott..

2010. szept. 14. 15:45
 13/27 anonim válasza:
A Beload jobb, az ncore fizetős!
2011. okt. 24. 20:34
 14/27 Dani2002 válasza:
Az ncore csak azért kér pénzt hogy legyen meghívod és tugyál regisztrálni a beload az is kér meghívó de legalább cserélnu kell vagyis beload.
2012. ápr. 16. 20:46
 15/27 anonim válasza:
Az ncore hivatalosan is szarabb let az elmult orákban :-)
2012. ápr. 28. 01:00
 16/27 anonim válasza:
BELOAD
2012. ápr. 29. 15:13
 17/27 anonim ***** válasza:

Mindekettom van.ncroe mindebe jobb mint a beload.

-tobb torrent

-jobb kereso

-nincs arany

-jobb a szerveruk(jobban lehet feltolteni)

2012. jún. 24. 07:57
 18/27 anonim válasza:
Igen - igen, én is nagy ncore fan voltam, szinte bármit megtettem volna egy meghívóért, aztán felkerültem egy pár torrent oldalra (BeLoad, Bithorlo). Végül a barátom küldött egy meghívót, és tudjátok mi derült ki, az hogy nCore nem nagy cucc, szerintem még Bithorlo is jobb ncorenal. A közösség nem a legnagyobb, az oldal nem a legfejlettebb, csak az a sikerük, hogy öreg az oldal és sok a torrent meg a felhasználó. Szerintem BeLoad a legjobb, sok felhasználó van, sok torrent, ami kell mindig megtalálod, a közösség is jobb, könnyebb bejutni 100x szor, és nem utolsó sorban maga az oldal is fejlettebb és jobban néz ki (mert ez is számít, van akinek nem, de akkor sem hátrány)
2012. júl. 1. 14:53
 19/27 anonim válasza:

Egyértelmű, hogy az nCore.

Mindkét oldalon fent vagyok.

Az utóbbi időkben már csak az nCore-t használom.

Miért?

- nCore-ra felkerült egy vírusos tartalom a napokban ami a Beloadról származott. Míg az előbbiről azonnal törölték, az utóbbin azért sokáig maradt.

-nC-n erősebb a szabályzat, így vérpistike cuccokat nem nagyon lehet feltölteni.(hackelt-módosítgatott cuccok sokszor leírás nélkül)

- Több minőségi torrent.

Bár ha valami moddolgatott cuccot keresek, azonnal ránézek Beloadra. Tiszta, módosítatlan cuccokért meg az nC-t keresem fel.

2012. aug. 1. 14:38
 20/27 anonim válasza:

Mielőtt jönne a válasz, hogy "nem vírusos", elmondanám:

Virtual PC alatt leteszteltem az adott cuccot. Amint elindult, azonnal elkezdte keresni a hálózatot, és el is tüntette magát. (PDF-nek álcázott exe volt egyébként, ha ez nem lenne egyébként is gyanús...)

2012. aug. 1. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!