Beload vs nCore? Szerintetek?
Csak arra lennék kíváncsi szerintetek melyik a jobb.
!!!Csak az szóljon hozzá aki értelmesen tud hozzászólni!!!
Nekem belsős info-m van róla (ne kérdezd úgyse mondom meg kitől) hogy az nCore mindent a Beload-ról koppint. De mostmár a Beload jobb is nagyobb is lett mint az nCore. Én a voksomat Beloadra adom mer sztem leg királyabb oldal.
elso vagyok.
Van esetleg valakinek egy ncore meghivoja?
beloadot tudok erte kuldeni
Utolsó ne itt kunyerálj:P Tőlem biztos nem kapsz:)
Szerintem Ncore jó oldal..beload meg azért jobb mint más oldal mert sok olyan felkerül ami ncoron tiltott..
Mindekettom van.ncroe mindebe jobb mint a beload.
-tobb torrent
-jobb kereso
-nincs arany
-jobb a szerveruk(jobban lehet feltolteni)
Egyértelmű, hogy az nCore.
Mindkét oldalon fent vagyok.
Az utóbbi időkben már csak az nCore-t használom.
Miért?
- nCore-ra felkerült egy vírusos tartalom a napokban ami a Beloadról származott. Míg az előbbiről azonnal törölték, az utóbbin azért sokáig maradt.
-nC-n erősebb a szabályzat, így vérpistike cuccokat nem nagyon lehet feltölteni.(hackelt-módosítgatott cuccok sokszor leírás nélkül)
- Több minőségi torrent.
Bár ha valami moddolgatott cuccot keresek, azonnal ránézek Beloadra. Tiszta, módosítatlan cuccokért meg az nC-t keresem fel.
Mielőtt jönne a válasz, hogy "nem vírusos", elmondanám:
Virtual PC alatt leteszteltem az adott cuccot. Amint elindult, azonnal elkezdte keresni a hálózatot, és el is tüntette magát. (PDF-nek álcázott exe volt egyébként, ha ez nem lenne egyébként is gyanús...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!