Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beload vs nCore? Szerintetek?

Beload vs nCore? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Csak arra lennék kíváncsi szerintetek melyik a jobb.

!!!Csak az szóljon hozzá aki értelmesen tud hozzászólni!!!

Nekem belsős info-m van róla (ne kérdezd úgyse mondom meg kitől) hogy az nCore mindent a Beload-ról koppint. De mostmár a Beload jobb is nagyobb is lett mint az nCore. Én a voksomat Beloadra adom mer sztem leg királyabb oldal.

2010. szept. 14. 07:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
beload
2010. szept. 14. 08:04
 2/27 anonim ***** válasza:
En Ncore-t szeretem jobban. Beloadon mar nem is vagyok regisztralva, regebben voltam, de amikor beload lett elment tole a kedvem(azelott kedvencem volt).
2010. szept. 14. 08:53
 3/27 anonim ***** válasza:

Az nCore öregebb mint a Beload, nem hiszem, hogy foglalkozna ilyesmivel. Másrészt mindkettőn fent vagyok és nem láttam koppintást még idáig, szóval a belsős infód kissé gyermeteg ;).

Amúgy nCore-ra szavazok, mert ott a leírás nem olyan néha mintha Down-kóros, analfabéta gyerekek írták volna.

2010. szept. 14. 08:59
 4/27 anonim ***** válasza:
A 2 egyszerre :P
2010. szept. 14. 09:23
 5/27 anonim ***** válasza:
51%

Szemétdomb vs. Kínai piac? Szerintetek?

Kb. ezen a szinten áll a két oldal.

2010. szept. 14. 09:49
 6/27 A kérdező kommentje:

^^heh:D azért mert te nem tudsz bejutni attól még jók^^

a belsős infóm nem gyermeteg mert egy elég fontos stafftagtól van. De lehet tényleg nincs így nemtom. Másik igen anno moobs-ként volt az oldal de amióta beload lett én azóta imádom:D vége a statikus kinézetnek tele van flash cuccal na meg java script-el igaz elég jó net kell ahoz hogy élvezhető sebeséggel tudj ügyködni az oldalon de sztem beload 4ever:)

2010. szept. 14. 10:09
 7/27 anonim ***** válasza:

Mindkét oldalon bent vagyok több éve, és amióta bent vagyok, mind a kettő csak egyre rosszabb és rosszabb lett. Dupe torrentek ezerrel, pistike rilanzék ezerrel, a staff magasról sz*rik a torrentek ellenőrzésére, minden balf*sz azt tölt fel amit akar, és még örülni szoktam, amikor nem google webfordítós a leírás. Moobson mindenki úgy csal agybafőbe ahogy akar, két hetes torrenten már nincs seed, nCore meg az ingyentorrent piócák gyűjtőheje.

Nem tudom ki mennyire van fent külföldi oldalakon, de ilyen disznóólat egy oldalon se láttam, csak ezen a két "eminens" magyar oldalon.

2010. szept. 14. 10:59
 8/27 anonim ***** válasza:
Ja, és nem kell ahhoz belsős infó, hogy lássa valaki: a moobs az ncore-tól lopott alfa frontenddel fut, ezt a hülye is észreveszi, bár látom fentebb akad olyan idióta, akinek ez sem tűnt föl.
2010. szept. 14. 11:00
 9/27 anonim ***** válasza:

"vége a statikus kinézetnek tele van flash cuccal na meg java script-el(...)"

Hú, hát szóhoz sem jutok. Flash meg JavaScript, ejj a mindenit, tényleg kitettek magukért.

2010. szept. 14. 11:35
 10/27 Holdtündér válasza:
Én csak a beloadon vagyok fent. Meg vagyok vele elégedve, ami kell azt megtalálom, más engem nem érdekel (pl. kinézet meg mittudomén).
2010. szept. 14. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!