Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet kártérítést...

Hogyan lehet kártérítést kérni az internet szolgáltatótól? Mi ennek a módja?

Figyelt kérdés

Mielőtt telefonálok gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek jó javaslata.

Évek óta hülyéskedik az internet, rengetegszer lett a modem kicserélve, állandóan tűrtük, most jár majd le a hűségidő, le fogom mondani (jövő hét). Én HomeOffice-ban dolgozom, gyerekek távoktatásban tanulnak online, életfeltétel lett nálunk az internet. Mindig csak telefonáltam, mert állandóan lassú, kikapcsolja magát, majd órák után visszajön. Van amikor 2 perncenként van, nincs. van, nincs. Amikor jött a vodás szerelő akkor érdekes minden megjavult, minden tökéletes volt, aztán pár nap múlva az 500-as csomagból kb 10mb/s volt a max, rácsatlakozni se tudtunk sokszor. egy hetet várunk a szerelőre, aki csak modemet cserél, meg csatlakozókat a vezetéken és megjavul a net. aztán egy hónap múlva újra rossz, akadozik, egyszer van, egyszer nincs.

A tanárok valamiért nem tudják ezt tolerálni és rengeteg az igazolatlan órájuk a gyerekeknek, nekem meg kb az állásomba kerülhet, hogy konferencia közben is akadozik, kidob, elmegy a net 2 napra, stb stb.

Ezek miatt szeretnék kártérítést, nem ezért fizetek havi 8000Ftot.

alapból a 2 éves hűségidőnek a 80%-ára gondoltam, hogy annyit írjanak jóvá, de lehet az egészet kéne? tehát az összes hónapot fizessék ki?

a család nagyon hajt már, hogy lépjek, feleségem konkrétan leszögezte, hogy az egészet fizessék ki, fizettünk a semmiért, adják vissza. De mivel volt néhány nagyon kis idő amikor meg jó volt a net, ezért 80%-ot kérek. tehát 20 hónapnyi pénzvisszatérítést.

Erre kérek szépen tanácsokat, hogy hogyan s mint intézzem. nyílván telefonon felhívom, hogy lemondom, és majd beviszem egy üzletükbe a modemet, de azon kívül?

Köszönöm.

2022. márc. 18. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el a dolgot. Gondolom nincs semmid amivel ezeket igazolni tudod. Egyébként hűségidő ide vagy oda már régen váltottam volna.
2022. márc. 18. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy neked bemondás alapján bármit is fizetni fognak. Vagy konkrét, alátámasztható, objektív bizonyítékod van a kiesett időről amit el fognak ismerni? ÁSZF lefedi és biztosítja a követelésed alapját?
2022. márc. 18. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Annyi bizonyíték van, hogy a szerelőknek kb átjáróház volt a lakásunk :D azt meg látják, hogy rekodrd mennyiségű szerelő járt nálunk.

ápdét: feleségem elérte az ügyfszolgálatot és ott azt mondta a diszpécser, hogy a modem nem online. Áramtalanítsuk, majd indítsuk újra. Ez 3x megtörtént reggel óta. Nem online. Lemondta, de mivel nem járt le a hűségidő, nem tudják elkezdeni.

2022. márc. 18. 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:
2: talán a konferencák felvételei, amin látszik, hogy a netem kuka.
2022. márc. 18. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
31%
Szép álom volt.
2022. márc. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!