Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik szolgáltatót ajánlanáto...

Melyik szolgáltatót ajánlanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Pécsre szeretnénk egy kis eldugott utcába csomagot... (Felsővámház utca mellett) rendelni. Szerintetek?

Telekom ajánlat:

Internet (Net Plusz)+Telefon(alap) 3160Ft

Tv(Szuper Családi)+Internet(Net Plusz)+Telefon(alap) 6560Ft, de össze vissza hadoválnak és nem biztos az IPTV és a rendszerben 15Mbps ot lát, viszont a Voda nem stabil.

2022. febr. 3. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Vodafone
Magyar Telekom
9 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocs, Vodafone:

68db Tv csatorna + 1 Gigabites internet 7000Ft (de mehet lejjebb)

68db Tv csatorna + 500Mbps Internet 6190Ft

2022. febr. 3. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Voda 500 azt kész
2022. febr. 3. 16:19
 3/4 anonim válasza:

Ha szeretnéd megtartani a mentális egészségedet és az idegrendszered akkor NEM mész a telekomhoz. 7 telekomos szerelő járt nálunk, egy sem tudta megoldani a saját maguk által generált problémát, majd az utolsó közölte velem, hogy naponta többször kapcsoljam be a rendszerükön az internetet (mert ugye nekem van erre időm) és ha akkor se megy akkor kicserélik a modemet egy ugyanolyanra.

A legújabb modemjük szoftverhibás, de nem baj, ők akkor is forgalmazzák.

Szóval ne menj a telekomhoz. BÁRMI jobb mint az a szarkavarás és pénzkicsalás ami ott folyik.

Szánalom az egész szolgáltatásuk.

2022. febr. 4. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát...én a Vodafonenál jártunk így....., de engem a Pécsi helyzet érdekel, tudom, a Telekomnál is maradt egy pici Matáv örökség.
2022. febr. 5. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!