Ez most mi lehet én nem értem?
Figyelt kérdés
Ma be akartam lépni a facebookra erre azt írja az ön fiókja zárolva lett mert gyanús tevékenységet észleltünk azonosításhoz következő lépések,email cím meg személy azonosító igazolvány kell.Nem lehet valami csalás ,hogy a személyi igazolványom adataival vissza éljenek?Igaz így meg belépni nem tudok.2022. jan. 4. 14:45
21/23 A kérdező kommentje:
20/
Kép van város van,a neve sajnos nincs mivel a név memóriám csak többszöri olvasásra vagy hallásra működik.Próbálok agyalni rajta de nem jut eszembe.
2022. jan. 5. 10:50
22/23 anonim válasza:
Komolyan nem emlékszel annak a lánynak legalább a keresztnevére, aki tetszik?
23/23 A kérdező kommentje:
22/
Ő keresett meg engem és váratlanul ért az egész olyanokat írt.írogattunk egymásnak és annyira nem a nevét figyeltem.
2022. jan. 5. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!