Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most mi lehet én nem értem?

Ez most mi lehet én nem értem?

Figyelt kérdés
Ma be akartam lépni a facebookra erre azt írja az ön fiókja zárolva lett mert gyanús tevékenységet észleltünk azonosításhoz következő lépések,email cím meg személy azonosító igazolvány kell.Nem lehet valami csalás ,hogy a személyi igazolványom adataival vissza éljenek?Igaz így meg belépni nem tudok.

2022. jan. 4. 14:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A facebookról köztudott, hogy teljesen random, bármikor bef*shat, kapcsolattartásra gyakorlatilag teljesen alkalmatlan.

Újabb bizonyíték, hogy mekkora sz@r az egész

2022. jan. 5. 09:04
 12/23 A kérdező kommentje:

11/

Most már kezdek ideges lenni még azt mondja önt védjük,24 órán belül megnézzük ellenőrízzük adatait. Ja megvédenek,hogy ismerkedjek,hogy kapnák be a.....

2022. jan. 5. 09:21
 13/23 anonim ***** válasza:
#12 A facebookban NEM szabad megbízni!
2022. jan. 5. 09:41
 14/23 A kérdező kommentje:

13/

Most jelenleg mindenem oda lett :(

De azt bánom a csaj akivel ismerkedtem nem fotóztam ki a profilját így másik facebookomon esélytelen megkeresni is csak egy fénykép van meg ,hogy melyik városban lakik :(

2022. jan. 5. 09:59
 15/23 anonim ***** válasza:

"másik facebookomon"

És még csodálkozol, hogy letiltanak...

2022. jan. 5. 10:15
 16/23 A kérdező kommentje:

15/

Na ide figyelj az a másik facebook évek óta megvan nem is használom,anno töröltem és egyszer úgy gondoltam megpróbálok belépni és kiderült nem lett a fiók törölve a 14 napos ne lépj be és töröljük a fiókodat kérelem után szóval azóta ott van a levegőben.És nekem ne mond,hogy egy másik fiók ami 2011-óta létezik majd pont most 2022-ben lesz nekik probléma.

2022. jan. 5. 10:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Pedig simán lehet. Szabály szerint mindenkinek csak egy accountja lehet és csak a saját hivatalos nevét használhatja.
2022. jan. 5. 10:33
 18/23 A kérdező kommentje:

17/

A hivatalos nevemet használom és nem hiszem,hogy hirtelen az ő hibájukból nem törölt fiók a gond.Tudok olyat akinek meg 10 fiókja van és fura mód egy sincs törölve vagy tiltva.

2022. jan. 5. 10:40
 19/23 A kérdező kommentje:

17/

Sőt olyan is volt már egy ismerősömnek,hogy oda lett egy fiókja mert eladta a telefonját sim kártyával együtt és ugye volt a fiókhoz telefonos azonosítás is.Mivel a régi facebookra nem tudott belépni ezért csinált egy újjat de eljött hozzám,hogy próbáljak meg valamit csinálni nagy nehezen kinyomoztuk ki vette meg a telefonját az illető segítségével be tudtunk lépni a régi fiókba aztán ott megváltoztattuk a telefonszámot és most két fiókja van az ismerősömnek ami működik.

2022. jan. 5. 10:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Megvan a képe, gondolom a neve is.

És a városát is tudod.

Esetleg próbáld megkeresni, hátha sikerül.

Utána mondd el neki, hogy mi történt, és kérd el a számát vagy bármilyen, facebooktól független elérhetőségét.

Az pedig, hogy a kamufiókokat törlik, nettó hazugság! Nekem nincs saját facen, de egy kamu a nevemben már lassan egy éve létezik. Már legalább százan jelentettek, köztük magam is a kívülálló lehetőségekkel, de nekem mindig hibát ad a végén.

Egy utolsó mocskos undorító az egész, ahogy van

2022. jan. 5. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!