Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok bejelentkezni?

Miért nem tudok bejelentkezni?

Figyelt kérdés

Van egy Gmail fiókom, amelynek elfelejtettem a jelszavát. 2009-Ben hoztam létre és igencsak régen használtam utoljára, azonban most szükségem van ott történt levelezésemre. Próbálok az alternatív e-mailemre kérni kódot a fiók megerősítéséhez, meg is érkezik, el is fogadja a rendszer, azonban továbblépni nem tudok. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem azonosított eszköz… Ez valóban így van, sajnos azonban a régi eszközeim, amelyeket korábban használtam már nem állnak rendelkezésemre. Tud valaki megoldást, hogyan tudok belépni?

Személyazonosságomat akár fényképes igazolvánnyal is tudom hitelesíteni.

#belépés #Gmail #Google fiók #Alternatív e-mail
2021. okt. 29. 06:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen próbáltam, néztem cikket és videókat is, egyszerűen nem akar arra a felületre dobni ahol jelszót tudok változtatni..
2021. nov. 3. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáltad azt, hogy nem jelszó változtatást keresed, hanem a bejelentkezésnél az "Elfelejtettem a jelszavamat" opcióra kattintasz? Kattintás után milyen lehetőségeket kínál fel?
2021. nov. 4. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ha azt nem próbáltam 30szor akkor egyszer sem, a baj az, hogy nem ajánl fel csak 2 dolgot: sms (amit megtudok adni tehát nem gond) és egy emailre küldött kódot amit azért nem tudok megadni mert nem is férek hozzá.. felteszem ha adna más lehetőséget akkor már rég meglenne a fiók egy egyszerű jelszóváltoztatással
2021. nov. 4. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van megadva másodlagos email, csak nem emlékszel rá? (csak azért gondolom, mert már évek óta nem engedte a google anélkül a fiókok létrehozását - illetve a 20 éves fiókok esetén addig b@sztatott vele bejelentkezésnél 6-8 évvel ezelőtt, míg be nem állított az emberke egy másodlagos címet)
2021. nov. 4. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!