Van egy Gmail fiókom, amelynek elfelejtettem a jelszavát. 2009-Ben hoztam létre és igencsak régen használtam utoljára, azonban most szükségem van ott történt levelezésemre. Próbálok az alternatív e-mailemre kérni kódot a fiók megerősítéséhez, meg is érkezik, el is fogadja a rendszer, azonban továbblépni nem tudok. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem azonosított eszköz… Ez valóban így van, sajnos azonban a régi eszközeim, amelyeket korábban használtam már nem állnak rendelkezésemre. Tud valaki megoldást, hogyan tudok belépni?
Személyazonosságomat akár fényképes igazolvánnyal is tudom hitelesíteni.
Hát ha nincsenek kiírva olyan lehetőségek, amelyeket teljesíteni tudsz, akkor sehogy. Drukkolok!
2021. okt. 29. 09:09
2/14 anonim válasza:
Nálam most a hét elején kérte a "nem azonosított eszköz"-re hivatkozva a megerősítést, de felajánlott hozzá több lehetőséget is. (telefonszám megerősítése vagy másodlagos email cím megerősítése vagy kód küldése telefonra vagy kód küldése másodlagos email címre vagy biztonsági kérdésre válasz - volt egy 6. opció is, de arra már nem emlékszem mi volt)
De nézd át ezt: Nem tud bejelentkezni a Google-fiókba - Google-fiók Súgó [link]
2021. okt. 29. 13:26
3/14 A kérdező kommentje:
A probléma a következő: elfelejtettem a jelszavam. Amit küldenek megerősítő kódot a másodlagos emailemre azzal nincs gond. Beírom és el is fogadja. Ezt követően jön az a hibaüzenet, hogy ismeretlen eszkozrol nem enged bejelentkezni. Logikátlan egyébként, mert a másodlagos emailre érkező kóddal hitelesítem, hogy én vagyok az. Eléggé bosszantó így.
2021. okt. 30. 14:34
4/14 anonim válasza:
Sikerült azóta? Hasonló ügyben járok
2021. nov. 3. 12:27
5/14 anonim válasza:
4-es írni kell a Google Supportnak, azok segítenek biztosan ;)
2021. nov. 3. 12:30
6/14 anonim válasza:
Tudnál adni egy címet ahol elérem őket? Nagy segítség lenne mert eddig nem találtam.
2021. nov. 3. 13:59
7/14 anonim válasza:
Gmail-ben jobbra fent kérdőjel → Visszajelzés küldése (a Google-nak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!