Rendelt már valaki a LUNZO-ról?
Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.
Biztonságos az oldal?
Én mára teljesen kiégtem az oldaltól...
A fentiekhez hasonlóan nekem is megtörtént a rendelés előre fizetéssel, de nem akar jönni az áru! Vártam pár hetet és én is elkezdtem emailezni velük, nekem is a 60 napra hivatkoztak! 60 nap elteltével újra küldtem üzit, akkor meg benyögték azt, hogy már ki lett szállítva, csak nem vettem át... :DDDDDDDDDDDD
Persze, alapból nem tartanám kizártnak, hogy nem voltam itthon, de hogy az állítólagos kiszállításról előtte semmi telefon,sms,email nem jött, kissé gyanús! Mellesleg a "sikertelen" kézbesítésről szintén nem jött semmi tájékoztatás!
Az pedig pláne fura, hogy 60 nap előtt meg se említették a sikertelen kézbesítést, miután meg letelt, egyből ez volt a válasz!!
Szóval hatalmas átverés részemről az oldal! Nyilván közölték, hogy ha kérem a terméket, kiszállítják újra! Hát nem tudok mást tenni, várom a csodát... Fentebb írták, hogy többeknek megjött, csak hónapok múlva, hátha nekem is így lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!