Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendelt már valaki a LUNZO-ról?

Rendelt már valaki a LUNZO-ról?

Figyelt kérdés

Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.

Biztonságos az oldal?

2021. okt. 27. 01:06
1 2 3 4
 21/35 and2005 válasza:

Tolvaj oldal!!!!

Nem csinàl màst a cég mint kínàból rendeli meg azt, amit ti tőlük rendeltek és fizettek ki előre.

A szállítás csak látszólag ingyenes hiszen brutàl felárral adja el nektek azt, ami ti magatok is megrendelhetnék iszonyat olcsón plm Aliexpressről, vagy az EU raktàros (màr Àfàs) www.bangood.com oldalról.

Kókler, csaló, tolvaj banda.

Az én 1.5 éves rendelésemet azóta sem kaptam meg de sokan vagyunk ezzel így.

2023. máj. 27. 21:34
 22/35 Noncsi256473 válasza:
Sziaztok! Segítségeteket szeretném kérni. Elutaltam az összeget a rendelésemre. De látom a kommentek hogy rosszak meg sok a szállítási ido.. nem telt le a 14 napom. És vissza szeretném kérni a pénzem emailokat hiaba irok nem reagalnak szerda óta! (Info.lunzo email cimre irtam) hogy tudom vissza kerni a pénzem?? Elore is koszonom
2023. aug. 27. 12:42
 23/35 Noncsi256473 válasza:
Kerlek titeket minnel elobb segitsetek. Mert a kisfiam szobajat csinaljuk es szonyegeket rendeltunk. Ami nagyon fontos lenne minnel elobb. Es nem szeretnek cska ugy 25 ezret kidobni az ablakon
2023. aug. 27. 12:48
 24/35 arbitri válasza:

Sziasztok

En szeptember 07 en rendeltem toluk azota is úton van a csomag sajnos 🤔 Már 2x irtam levelet is amiben a 20 és a 60 napot írják csak.

SOHA SENKI NE RENDELJEN ERRŐL AZ. OLDALRÓL SEMMIT!!¡!!

2023. okt. 3. 18:12
 25/35 anonim válasza:

Sziasztok!

Sajnos én is pórul jártam. Már kiterjedt levelezésben vagyok velük.

Először 5-20 napot írtak. Mikor ez letelt reklamáltam, akkor 60 napot írtak (utólag látom, tényleg ott volt apró betűben az oldalukon).

Ez is letelt, újra reklamáltam, akkor jött, hogy 120 nap. Ez is letelt. Újabb reklamációmra azt írták visszautalják az árát 10 munkanapon belül. Ez is letelt. Újra reklamáltam. Most kaptam a választ, hogy a rendszerükben az van, hogy elment. Ezzel most mit kezdjek? Még szerence hogy kis összegű tétel, de akkor is nagyon dühítő.

2023. okt. 7. 10:01
 26/35 anonim válasza:
Én szeptember 3.-án rendeltem 2 db szilikon óraszíjat, 3 nappal később jött email, hogy a termék úton van hozzám, írtam nekik mégis mit jelent ez pontosan, akkor kaptam egy egyenszöveget, "Abban az esetben, ha az árut a fizetés kézhezvételétől számított 60 napon belül (az Ön esetében 2023.11.04-ig) nem szállítják ki Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ellenőrizzük megrendelésének állapotát.". Na itt kezdett gyanússá válni a dolog, ekkor olvastam utána a cégnek itt. Azonnal írtam nekik, hogy elállok a vásálástól, de akárhány emailt írtam, mindig azt írták ez nem lehetséges, mert a termék úton van. Kértem írják meg pontosan hol van, bizonyítsák be, hogy úton van, ha igen, akkor minden rendben, ha pedig nem tudják bizonyítani, akkor pedig nincs úton, így jogos az elállási szándékom. De folyamatosan azt írták, nem állhatok el. A lényeg, 6.-án megjött az óraszíj, természetesen NEM az a mintájú, mint amit rendeltem. Írtam nekik, hogy töröljenek minden adatomat, a regisztrációmat is, mert ilyen szemét cégtől soha többé nem vásárolok. Amúgy írtam a fogyasztóvédelelmnek is, visszadobták a labdát, hogy nem magyar cég..... Azért álljon meg a menet, ha van magyar oldala, akkor tessék eljárni az illetékes szervnek, röhej, hogy lepasszolja. Külön felhívtam a fogyasztóvédelem figyelmét a rengeteg panaszra. Senki ne vásároljon ettől a cégtől!!!!
2023. okt. 13. 17:23
 27/35 anonim válasza:

Rendrltem a LUNZO rol. Jött e-mail hogy utaljam a

....számra a 4800 ft összeget. Én csak mindig utánvétellel rendelek! Kérdésem-mit tehetek? Elég ha törlöm a levelet? Ennyi? Nem utalok sehova. Marika

2024. jan. 3. 14:53
 28/35 anonim ***** válasza:
Elég, ne foglalkozz vele. Díjbekérő elévül.
2024. jan. 8. 15:15
 29/35 anonim válasza:
Két hónapja rendeltem tőlük, azóta se érkezett meg a termék (szerencsére nem nagy érték 2000 párszáz ft). KERÜLJE MINDENKI EZT AZ ÁTVERŐS KÓKLER TOLVAJ BANDÁT!!!
2024. jan. 18. 17:53
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsere ma erkezett meg a dec 12. Rendelesem.

Ettől függetlenül mindenki hasznalja ink. az alliexpress felületét.

2024. jan. 19. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!