Rendelt már valaki a LUNZO-ról?
Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.
Biztonságos az oldal?
Tolvaj oldal!!!!
Nem csinàl màst a cég mint kínàból rendeli meg azt, amit ti tőlük rendeltek és fizettek ki előre.
A szállítás csak látszólag ingyenes hiszen brutàl felárral adja el nektek azt, ami ti magatok is megrendelhetnék iszonyat olcsón plm Aliexpressről, vagy az EU raktàros (màr Àfàs) www.bangood.com oldalról.
Kókler, csaló, tolvaj banda.
Az én 1.5 éves rendelésemet azóta sem kaptam meg de sokan vagyunk ezzel így.
Sziasztok
En szeptember 07 en rendeltem toluk azota is úton van a csomag sajnos 🤔 Már 2x irtam levelet is amiben a 20 és a 60 napot írják csak.
SOHA SENKI NE RENDELJEN ERRŐL AZ. OLDALRÓL SEMMIT!!¡!!
Sziasztok!
Sajnos én is pórul jártam. Már kiterjedt levelezésben vagyok velük.
Először 5-20 napot írtak. Mikor ez letelt reklamáltam, akkor 60 napot írtak (utólag látom, tényleg ott volt apró betűben az oldalukon).
Ez is letelt, újra reklamáltam, akkor jött, hogy 120 nap. Ez is letelt. Újabb reklamációmra azt írták visszautalják az árát 10 munkanapon belül. Ez is letelt. Újra reklamáltam. Most kaptam a választ, hogy a rendszerükben az van, hogy elment. Ezzel most mit kezdjek? Még szerence hogy kis összegű tétel, de akkor is nagyon dühítő.
Rendrltem a LUNZO rol. Jött e-mail hogy utaljam a
....számra a 4800 ft összeget. Én csak mindig utánvétellel rendelek! Kérdésem-mit tehetek? Elég ha törlöm a levelet? Ennyi? Nem utalok sehova. Marika
Nekem szerencsere ma erkezett meg a dec 12. Rendelesem.
Ettől függetlenül mindenki hasznalja ink. az alliexpress felületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!