Rendelt már valaki a LUNZO-ról?
Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.
Biztonságos az oldal?
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
már körbejártuk a témát: létező, leinformálható cseh (EU-n belüli, tehát még el is számoltatható) cég, az anyacéggel Csehországban a vásárlók nagyjából meg vannak elégedve (főként a szállítási időkre - ami a Covidtól ébredező gazdaság miatt nem meglepő - és az elégtelen ügyfélszolgálatra panaszkodnak).
Igen, rendeltem. Sajnos.
Négy hónapja várom a semmit. Csak a hülyítés van részükről. Értelmetlen levelezés.
Hmm a válasz a problémákra hogy semmi mást nem csinálnak csak kínából megrendelik az árut drágábban. Ezért olyan lassú és káoszos minden.
Amit én rendeltem megtaláltam az Aliexpressen háromnegyed áron, még a képek is ugyanazok mint a Lunzon.
Igazi kókler tolvaj cég!
Ne rendeljetek semmit tőlük, mivel ők is csak kínàból rendelnek.
Ezt viszont megteheted te magad is.
Rendeltem. Február 26.án.Egy darabig kb 3het ig nem történt semmi. Rájuk írtam. Ki oktattak az üzlet szabályzatukkal kapcsolatban. Kiderült Kínabol jön amit rendeltem. Ők csak közvetítők. Ma jött meg amit rendeltem. Április 7.én.
Soha többet innen. Megjegyzés az alirol hamarabb itt van és töredék áron.
Senkinek nem ajánlom. Egy apró autómatricát rendeltem tőlük, és nagy sokára kaptam egy postai levelet, hogy nemzetközi küldeményem érkezett. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és kiderült, hogy a matrica az.
Nem elég, hogy vállalhatatlan a szállítási idejük, de hogy még saját magamnak vámoltassak el egy olyan terméket, amit magam is meg tudtam volna rendelni Kínából? Konkrétan ez történt! Leadtam a rendelést, ez a söpredék meg egyszerűen megrendelte Kínából az én adataimmal.
Néztem mint hal a szatyorban, amikor összeállt ez az egész, felháborító és megengedhetetlen, hiszen a rendel során SEHOL meg sem említik, hogy te majom, magadnak fogsz vámoltatni, és ha már itt tartunk 10x -es árat kérünk tőled, de igazából csak lekattintunk egy rendelést alexpressen, vagy más olyan oldalon, ahol külföldről lehet rendelni.
Egy szó mint száz, full lehúzás és átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!