Rendelt már valaki a LUNZO-ról?
Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.
Biztonságos az oldal?
Csalás az egész! Ne vegyen innen senki semmit!
2 hónapja befizetett rózsaszín csekkemre nem reagáltak. Írtam egy panasz emailt, nagynehezen válaszoltak. Azóta úton van a csomagom.....
Harmadik hónapja nem érkezett meg.
Véleményem szerint,Lunzo egy pénz lenyúlàsra szakosodott cég !!!! Megrendelt árut, még minding nem kaptuk meg. Szerintünk annál rosszabb nincs mint amikor egy gyereket vernek át.
Kérek mindenki, hogy bármilyen internetes fórumon hívj fel figyelmét az embereknek, hogy milyen cég is a Lunzo.
Meneküljetek!
Nem csinàl màst a cég mint kínàból rendeli meg azt, amit ti tőlük rendeltek és fizettek ki előre.
A szállítás csak látszólag ingyenes hiszen brutàl felárral adja el nektek azt, ami ti magatok is megrendelhetnék iszonyat olcsón plm Aliexpressről, vagy az EU raktàros (màr Àfàs) www.bangood.com oldalról.
Kókler, csaló, tolvaj banda.
Az én november wlejei rendelésemet azóta sem kaptam meg de sokan vagyunk ezzel így.
Üdv mindenkinek!
Csak meg szeretném köszönni magamnak, hogy rá kerestem mielőtt megrendeltem és nektek, hogy leírtátok a tapasztalataitokat! Kb 15000 Ft-ot spóroltatok nekem meg egy nagy adag nyugtatót és nem tudom hogyan háláljam meg! Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt!
Legyetek nagyon óvatosak az internetes előre fizetéssel!! Még mindig nem biztonságos eléggé!
Hihetetlenül lassú szállítás (nekem 60+ nap volt!)
Csak simán drop shipping-et csinálnak (nincs semmijük, csak Kínából utánrendelnek)
A visszaigazoló emailben nem látom, hogy pl. pontosan milyen színű terméket rendeltem meg, így a rosszat kaptam, és reklamálni sem tudtam.
Magyorországon rendeltem, de a 14 napos elállási jog gyakorlásához Csehországba kellett volna visszaküldenem, ami többet került volna, mint maga az áru.
Nagyon nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!