Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendelt már valaki a LUNZO-ról?

Rendelt már valaki a LUNZO-ról?

Figyelt kérdés

Gyanús, hogy ingyenes a kiszállítás és hogy csak egy szállítási és egy fizetési mód van. Egyébként minden rendben, de ez fura.

Biztonságos az oldal?

2021. okt. 27. 01:06
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
100%

Csalás az egész! Ne vegyen innen senki semmit!

2 hónapja befizetett rózsaszín csekkemre nem reagáltak. Írtam egy panasz emailt, nagynehezen válaszoltak. Azóta úton van a csomagom.....

Harmadik hónapja nem érkezett meg.

2022. dec. 27. 22:44
 12/35 anonim válasza:
100%

Véleményem szerint,Lunzo egy pénz lenyúlàsra szakosodott cég !!!! Megrendelt árut, még minding nem kaptuk meg. Szerintünk annál rosszabb nincs mint amikor egy gyereket vernek át.

Kérek mindenki, hogy bármilyen internetes fórumon hívj fel figyelmét az embereknek, hogy milyen cég is a Lunzo.

2022. dec. 28. 12:43
 13/35 and2005 válasza:
100%

Meneküljetek!

Nem csinàl màst a cég mint kínàból rendeli meg azt, amit ti tőlük rendeltek és fizettek ki előre.

A szállítás csak látszólag ingyenes hiszen brutàl felárral adja el nektek azt, ami ti magatok is megrendelhetnék iszonyat olcsón plm Aliexpressről, vagy az EU raktàros (màr Àfàs) www.bangood.com oldalról.

Kókler, csaló, tolvaj banda.

Az én november wlejei rendelésemet azóta sem kaptam meg de sokan vagyunk ezzel így.

2023. jan. 16. 17:59
 14/35 anonim válasza:
Még 2022 december 5.-én rendeltem egy terméket ami persze kifizetésre is került. Azóta se a termékem, se a pénzem nincs meg. Rengeteg emailt írtam nekik, de panaszomra egyszer sem kaptam értelmezhető választ, kizárólag csak az üzletszabályzatta hivatkoznak. Telefonos elérhetőségük persze nincs. Senkinek nem ajánlom az oldalt, nagy átverés az egész.
2023. febr. 6. 12:49
 15/35 Hargitai Ferenc válasza:
100%
Senkinek ne rendeljen tőlük! Egy kókler banda és pofátlanul közlik veled, hogy majd 60 nap múlva reklamálhatok , addig kuss!
2023. febr. 9. 09:54
 16/35 Jóskagyerek 2 válasza:
100%

Üdv mindenkinek!

Csak meg szeretném köszönni magamnak, hogy rá kerestem mielőtt megrendeltem és nektek, hogy leírtátok a tapasztalataitokat! Kb 15000 Ft-ot spóroltatok nekem meg egy nagy adag nyugtatót és nem tudom hogyan háláljam meg! Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt!

Legyetek nagyon óvatosak az internetes előre fizetéssel!! Még mindig nem biztonságos eléggé!

2023. márc. 11. 22:05
 17/35 anonim válasza:
100%
Sajnos igen. :-( Senki ne rendeljen onnan!!!! December 27-én rendeltem szerencsére csak 3.424,- forintért. Azt írták 5-20 napon érkezik meg a termék. Miután letelt a 20 nap, írtam nekik. Azt a választ kaptam, hogy a kifizetést követő 60-ig kell várnom, addig nem foglalkoznak az ügyemmel. Ha addig sem érkezik meg a termék, akkor írjak nekik. Mivel február 28-ig nem érkezett meg, újra írtam nekik és kértem az összeg visszafizetést. A mai napig se választ, se pénzt nem kaptam tőlük. Mivel nem bankkártyás fizetés volt, hanem utalás, ennek a pénznek bottal üthetem a nyomát.
2023. márc. 12. 20:20
 18/35 anonim válasza:

Hihetetlenül lassú szállítás (nekem 60+ nap volt!)

Csak simán drop shipping-et csinálnak (nincs semmijük, csak Kínából utánrendelnek)

A visszaigazoló emailben nem látom, hogy pl. pontosan milyen színű terméket rendeltem meg, így a rosszat kaptam, és reklamálni sem tudtam.

Magyorországon rendeltem, de a 14 napos elállási jog gyakorlásához Csehországba kellett volna visszaküldenem, ami többet került volna, mint maga az áru.

Nagyon nem ajánlom!

2023. ápr. 18. 12:43
 19/35 Gaboo2 válasza:
Utolsó mocskos hazug gazemberek. 3 napból 3 hónap lesz. Aliról rendelnek.
2023. máj. 7. 21:49
 20/35 anonim válasza:
Én április 17-én rendeltem tőlük nincs utánvétes lehetőség. 5-20 nap van írva szállításra de ettől később hozták május 26-án azért megkaptam.
2023. máj. 24. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!