Az oké, hogy nem megy a fészbuk, meg az instagram, na de a telekom internet szolgáltatása sem? Mi történik?
Figyelt kérdés
Nem működik a wifi, azt írja hogy lehet rá csatlakozni, de nincs internetelérés, ellenőrizze a szolgáltatót vagy a routert...downdetector szerint baj van a telekomnál, legalábbis több száz ember jelezte már a problémát. Kábeles interent van, és TV is. Mi lehet a gond?2021. okt. 4. 20:02
11/19 anonim válasza:
Ha tudtok a gyk-ra írni, akkor van net elérés...
12/19 anonim válasza:
Telekom otthoni net nekem se megy, csak a mobilnet, de a Chrome nekem is írja közben, hogy nincs internet. Viszont számítógépen egyáltalán nincs net. Nem csak fb birodalmi oldalak, hanem semmi.
13/19 anonim válasza:
11, van netem, nekem csak a telefonomon zűrös. A wifi-jel mellett ott a felkiáltójel, ha belépek a beállításokba, azt írja, csatlakozva, nincs internetelérés (van), google-ba lépve azt írja offline vagyok, ennek ellenére simán olvasok rajta híreket, pl.
14/19 anonim válasza:
15/19 A kérdező kommentje:
13, és 14 ugyanez dettó :) egy az egyben! Felkiáltójel , és kakaó kifli :D azért az komoly , hogy ilyen leállást megengedhetnek :D:D
2021. okt. 4. 20:41
16/19 anonim válasza:
Ha visszaemlékeztek, valamikor 2019-ben volt már ilyen, hogy néhány napra globálisan leálltak a facebook szolgáltatásai.
17/19 A kérdező kommentje:
De az a telibebaxott telekom sem megy normalisan xD xarok a feszbukba, nem tudok wifizni xD egyebkent igen, 2019 marciusaba volt egy ilyen leallas
2021. okt. 4. 20:47
18/19 anonim válasza:
nekem most pl helyreugrott. (13-14 voltam)
19/19 anonim válasza:
végelszámolják az elios-t, a család meghekkelte a rendzsert, hogy ne tudjunk beszélgetni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!