Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az oké, hogy nem megy a...

Az oké, hogy nem megy a fészbuk, meg az instagram, na de a telekom internet szolgáltatása sem? Mi történik?

Figyelt kérdés
Nem működik a wifi, azt írja hogy lehet rá csatlakozni, de nincs internetelérés, ellenőrizze a szolgáltatót vagy a routert...downdetector szerint baj van a telekomnál, legalábbis több száz ember jelezte már a problémát. Kábeles interent van, és TV is. Mi lehet a gond?
2021. okt. 4. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Osszegyultek a felhők a szolgáltatók felett.
2021. okt. 4. 20:04
 2/19 Kérdező95 ***** válasza:
89%
Nekem telekom szolgáltatásom van Pest megyében és tökéletesen működik!
2021. okt. 4. 20:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Na, jó neked :D itt a wifi kakaó kifli xD
2021. okt. 4. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Telekomos neten van s semmi gond vele.
2021. okt. 4. 20:10
 5/19 anonim ***** válasza:
Vodafone van, hol működik, hol nem. Ha megy akkor lassú
2021. okt. 4. 20:12
 6/19 A kérdező kommentje:
A wifit nézzétek meg, hogy úgy van e net ;)
2021. okt. 4. 20:17
 7/19 Kérdező95 ***** válasza:
94%

Az a gond, hogyha megint leírom az őszintén hogy igen nálam van wifin is tökéletesen, akkor lepontoznak megint, szóval hazudni fogok

NINCS!

2021. okt. 4. 20:21
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Is Facebook down right now? This global outage is tough on everyone Some down detection websites are struggling to keep up [link]

"PS: there’s one funny side effect that comes from many people basically only using their internet connections for Facebook — many ISPs and cellular providers, like T-Mobile, AT&T, and more, have also been reported as down, even though their services seem to be working fine. But because people can’t access Facebook, they may assume the problem is elsewhere."

(ui: van egy vicces mellékhatása annak, hogy sokan alapvetően csak a Facebookra használják az internetkapcsolatukat - sok internetszolgáltató és mobilszolgáltató, például a T-Mobile, az AT&T és másokat is leálltnak jelentették, bár a szolgáltatásaik látszólag jól működnek. De mivel az emberek nem tudnak hozzáférni a Facebookhoz, feltételezhetik, hogy a probléma máshol van.)

2021. okt. 4. 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
hát, pont most írtam ki kérdést, hogy az én telefonom az istenért nem csatlakozik a wfihez (férjemé igen, tehát net van, a router oké). Mobiladat bekapcs, mégis azt nyomja az arcomba a google, hogy nincs netkapcsolat.
2021. okt. 4. 20:24
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Telekomos vagyok mint már írtam s jó a wifi is!
2021. okt. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!