Mit kell tenni, ha az albérlet címe nem szerepel sem a Upc, Digi, és a Telekom internet szolgáltatónál sem?
Figyelt kérdés
Most költözöm Budapesten albérletbe, ahol nincs bekötve az internet. Próbáltam utánanézni, de a cím egyik szolgáltatónál sem szerepel. Sajnos még sosem kellett ilyesmivel foglalkoznom, ezért nem tudom mi a teendő. Köszönöm a segítséget!2021. szept. 13. 13:39
2/11 anonim válasza:
Azért én felhívnám őket mert elég kicsi a valószínűsége hogy Budapesten senki nem szolgáltat ott. Lehet csak a címmegadás a rossz. Vagy bekopogsz szomszédba és megkérded ők kinél fizettek elő a netre. Végső megoldásként mobilnet + modem.
3/11 anonim válasza:
Mobilinternet tablethez, laptophoz, modemhez [link]
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem nem lesz elég 15 GB
2021. szept. 13. 13:53
5/11 anonim válasza:
Korlátlan mobilnet + hálózati router, akár 5G-s is.
Telekomnál van.
6/11 anonim válasza:
"A Gigaerős Net + díjcsomaghoz díjmentesen adunk 2 db MultiSIM-et, mellyel egyszerre több eszközön is megosztható az előfizetéshez tartozó mobilneted."
7/11 anonim válasza:
Ne mobilnetet nézz, hanem olyan szolgáltatót, ami szolgáltat műholdas netet, pl. SkyDSL, ZNET Telekom, stb.
8/11 anonim válasza:
Lehetséges, hogy egyik sincs ott. Mikrohullámú net is szóba jöhet, bár az sávszélességben kevesebb, mint a mobilnet, de szimmetrikus (fel és letöltés egyforma gyors), nem befolyásolja a cella terheltsége és korlátlan adatforgalom.
9/11 anonim válasza:
Új építésű ingatlannál előfordul hogy a lassú bürokrácia miatt lassan kerül be az utcajegyzékbe, vagy utcanévváltozás volt, vagy helyrajzi szám szerint tartják nyilván..
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az volt a gond, hogy irányítószámot adtam meg, és a kerület számmal volt nyilvántartva.
2021. szept. 13. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!