Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy albérletben lehet két...

Egy albérletben lehet két külön csomag egy szolgáltatótó? (DIGI)

Figyelt kérdés

Új albérletbe kerültem és a főbérlővel osztozom rajta mint lakótárs de neki nincs internete de elmondása szerint annyi lenne hogy bemegyek a DIGIhez és és elmondom hogy azt szeretném megoldani ani miatt kapok egy nyomtatványt és elhozom neki aláírni majd vissza viszem és pár óra alatt kijönnek és meg is csinalják viszont mikor bementemilyennel jöttrk hogy be kellene jönni a főbérlőnek is hogy rendezza a tartozást meg még valami más egyebet és csak utána lehetne megoldani és persze közüzemi számla is kell

De azt hozzáteszem hogy macerás mert szegény már idős illetve ez nekem sem az állandó de még csak ideiglenes lakcímnrk sincs meghatározva.

Ezért kérdezem hogy nem lehet valahogy azt megcsinálni hogy ettől függetlenül kötök szerződést és úgy nem e el lehetne ezt a macerát kerülni s a valamennyire előkészített terepen megcsinálnák de akkor talán márt két külön csomag lenne mert nekem csak net kell.

De aki tudna vmi más megoldást örömmel venném

2017. márc. 8. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy a kivitelezés egy adott helyen történik, a költségviselő meg valaki más (pl. céges internet előfizetések a dolgozóknak), de hogy ez ilyen esetekben is alkalmazható-e, azt sajnos nem tudom. Hasonlóra ahogy írtam van példa. De csak az adott szolgáltató tud ennél pontosabb infót adni ez ügyben.
2017. márc. 8. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:

" be kellene jönni a főbérlőnek is hogy rendezza a tartozást meg még valami más egyebet és csak utána lehetne megoldani"

Akkor azért macerás, mert tartozás van rögzítve az adott címen. Ezt előbb be kell fizetni, és elrendezni a papírokat, amivel nem foglalkozott.

Ha nem lenne tartozás, és kitudja még milyen problémák, akkor tényleg csak egy hozzájárulói nyilatkozat, és 1-2 napon belül kijönnek bekötni.

2017. márc. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!