Mit tegyek, hogy több instagram követőm legyen?
Szerintem egy tök korrekt és igényes idézetes-mémes oldalt vezetek, már több mint egy hónapja, mégis csak 3 követőm van.
-használok hashtageket, megjelölök embereket
-nem zaklatok senkit azzal, hogy kövessen be (korábbi rossz tapasztalat, egy másik oldalam nagyon elment rossz irányba emiatt)
-nem követek be 200 profilt csak azért, mert hátha visszakövetnek
Szóval arra várok, hogy megtaláljanak, de ez nem nagyon történik meg.. Valaki help?
Szerintem azért, mert ez még tíz éve volt kb divat.
Az akkori barátnőm is csinált egyet, aztán volt is közel 1000 követője, mert akkor még ritka volt az ilyen... De ma már... Nincs új a nap alatt, miért követne pont téged valaki, ha már fut bőven elég ilyen oldal?
De ne vedd személyes kudarcnak ezt, minden kezdet nehéz. Ha bírod, akkor még csináld. De szerintem idővel kinövöd, 15-16 éves korodra már szerintem nem is fogsz ilyesmire gondolni, és ezt úgy mondom, hogy nem is tudom, hogy mennyi éves vagy
Szia,
Megnéztem az oldalad.
Nem rosszindulatból írom ezt, kérlek ne vedd sértésnek.
Millió ilyen oldal van mint a tiéd, ezért csak úgy maguktól nem fognak jönni a követők. Valamivel ki kell tűnnöd, vagy igenis be kell követned sok embert, hogy megismerjenek. Aztán ha olyan tartalmat osztasz meg akkor vissza fognak követni, és akár meg is fogják osztogatni a posztjaidat.
14-el (2021.10.05 12:13) maximálisan egyetértve. Milyen olyan tartalom van ott ami miatt pont téged érdemes követni? Most megnéztem, legalább még több ezer teljesen hasonló profil van. Semmi olyan novum, egyediség nincs rajta ami miatt rákattintanék a "követem" gombra. Legalább valami saját, egyedi gondolatod lenne. Vagy legalább azt megosztanád, hogy ezek a közhelyek hogyan jelennek meg az életedben.
Akkor nem ártana a nyelvet eldönteni, hogy most magyarul vagy angolul írsz. A képek angol szöveggel vannak, a posztok meg magyarul. Ez így nem OK. Döntsd el, hogy magyarul vagy angolul akarsz megszólalni. És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!